Ya Nui beach, Drift Wood och flitiga som tusan!

Jo minsann! Det blev beachen i lördags! Ya Nui beach närmare bestämt! Underbara, lilla, mysiga Ya Nui! Första beachbesöket för denna gången, och såååå lovely! Ett par timmar och ett antal dopp blev det innan vi kände det var dax att vara lite rädda om skinnet och begav oss hemåt igen.

Ya Nui beach
Ya Nui beach

På hemvägen stannade vi till och handlade lite….. och det blev minsann första glassinköpet här nere! Så lite go glass och en kopp kaffe vid poolen sen – under parasollet – och en bra bok så gick den eftermiddagen. Mys! 

Moppande i byn och mys vid poolen
Moppande i byn och mys vid poolen

Söndagen ägnade vi mestadels åt att mecka här hemma…… Mannen högtryckstvättade balkongerna och plattorna på framsidan och jag sorterade alla lakan och handdukar vi haft på tvätt och fick städat lite på ovanvåningen. Dock var där inte speciellt smutsigt då vi inte varit där speciellt sen vi kom och då hade ju städerskan städat till oss. Men lite fix och don och så är det i stort sett klart för våra kommande besökare (hmmm, snacka om att vara ute i god tid… det är typ 5-6 veckor till den första kommer….). 

Flitiga maken tvättar balkongerna
Flitiga maken tvättar balkongerna och sen njuter vi av en härlig fotmassage!

På kvällen sen tyckte vi att vi gjort oss förtjänta av lite fotmassage så efter vi käkat moppade vidare ner till ”våra” massagetjejer. Middagen intog vi på en restaurang nere i Rawai som heter Drift Wood och är uppbyggd av en massa gammalt bråte typ och en himlans massa tingel tangel överallt. Men väldans mysig!! Och god mat, billigt och trevlig personal! Kanon, med andra ord. 

Driftwood i Rawai
Restaurang Driftwood i Rawai

Lite skype med några av döttrarna och barnbarnet har vi också hunnit med och söndagkvällen blev som kvällarna ofta blir just för tillfället….. dvs att vi slocknade tidigt! Vet inte om det har att göra med att man njuter så intensivt av livet att man blir helt slut…… För njuter av varenda minut gör jag/vi!

”Hakuna Matata”

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.