Whhiiiiieeeee!!! Äntligen!!!! Halva jakten slut!!!

PS (powerswim då alltså) start på denna dagen också!! Klapp på axeln! Jag som aldrig tyckt om att simma tycker det är mer än ok här (men det är klart, när alternativet är pw i värmen e det inte så svårt val även om jag älskar värme…..) En liten stund i solen blev det minsann idag, och det är verkligen en liiiiten stund, typ 10-15 min ungefär sen e det skugga som gäller!
Idag fortsatte bikinijakten!!! Vi körde till ett köpcentra som heter Central Festival i närheten av Phuket Town. Det blev en liten omväg då vi körde lite tokigt och på vägen var vi tvugna att stanna och käka o dricka lite….. så vi hittade ett litet hak längs med vägen. Inga menyer eller så fanns där utan man fick själv kolla i grytorna och beställa (lilla tanten där kunde inte så värst många ord på engelska….). Hmmmm, lite skumt kändes det allt när vi fick in maten men ett par tuggor och lite dricka blev det i alla fall. 

En cola, en vatten, ris och nån gryta…. 130 baht…..
 Vidare till Central och väl där,svettiga och varma, fick vi ju såklart börja med en liten Chang o ladda för shoppingen…….Jaha, då sätter vi väl igång och ser vad för roliga affärer vi kan hitta här…. och den första affären vi ser när vi kommer in, HM!!!!! Det tackar vi för! Dom borde väl i alla fall ha bikini till vettigt pris och passande storlekar…..

….. och jodå! Det hade dom allt!! Så nu e i alla fall halva bikinijakten är över för jag lyckades hitta ett par bikinibyxor, vilket var det mest akuta då dom gamla kasade halvt av mig när jag simmade! Lite jobbigt kan det allt bli då….. Mannen roade sig en stund med kameran en stund…..

…. innan vi efter en stunds flanerande upptäckte att det kurrade i magen igen vilket naturligtvis betyder mat igen! Dax för ordentlig lunch…. Foodcourten på centrat har massa att välja på och billigt!! Så det fick det bli.

Papayasallad, Goyza, ris, och nudlar med nåt…. och vars en cola,  220 baht! De e lagom det ca 60 kr!

På hemvägen stannade vi på ett ställe som heter Makro för att handla lite mat. Kanonaffär och billigt! Så shoppa gjorde vi……
…… ja, hur tänkte vi här????? Haha, nädå, vi hade faktiskt tänkt att jag skulle ta en tuk tuk el taxi hem med alla påsarna! Fick raggat tag på en gammal man som kund köra, 220 baht, och det är helt ok för den sträckan! Så nu har vi lite mat i alla fall….. Fast idag orkade vi såklart inte laga då klockan blivit lite mycket så vi körde ner för att äta på ett ställe som heter Thai Lagoon, där vi ätit rätt många gånger tidigare, parkerade moppen, och på väg in till restaurangen – Kitchen closed, sorry! Va??? Jaha, ojdå vi hade visst missat att klockan redan var halv tio….. o köket stänger 21…. Ok, vidare till nästa ställe….. Di Di´s, där vi också käkat tidigare, och dom hade fortfarande öppet. Så vi fick i alla fall lite middag.
2 Chang, Pad Thai, Biff/schrimps w garlic o ris, 320 Baht, 85 kr ca.

När vi sen kom hem skypade vi med finaste lillsyss och ännu en dotter, innan vi kojade mitt i natten…..

”It’s the little things that makes life big”


Chiao!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.