Wallgren vs kackerlackor 2-0

Uhhhh, när vi skulle gå och lägga oss häromkvällen tog jag som vanligt tag i en av kuddarna som jag skulle lägga undan och såg något stort (ja, dom e stoooora! I alla fall i sängen!) smita över till mannens sida! Faaaasen, en kackerlacka i sängen! Och där vill jag INTE ha dom! Dom e räliga överallt men i sängen e de inget kul! Jaha, fram med kackerlackesprayen (mannens uppgift att spraya….) och lyfta på kuddarna så att vi kunde spraya den ordentligt. När dom fått sån där spray på sig blir dom lite virriga och far runt överallt innan dom till slut lägger sig på rygg och …. ja, dör. Så även denna filur! Bara att sopa upp den och ut i soptunnan. Hör till saken att jag tidigare på dan också haft en fight med en kackerlacka som helt plötsligt kom springande över bordet där jag satt! Den tyckte uppenbarligen att den också skulle sitta vid datorn för den sprang där fram och tillbaka innan jag lyckades få den där jag kunde spraya den också…… tills den la sig på rygg den med! Så, på en och samma dag 2-0 till Wallgrens!

Kackerlacka
2-0 till Wallgrens!

Vi har fått skypat lite med dom här godingarna i helgen och måste bara berätta att Elvis e för go när jag pratar med lill-syss! Han ska vara med och kollar på paddan och så fort han hör min röst och jag börjar prata med honom sitter han och ylar!! Han e såååååå jäkla go! Och så dessa goa tjejer! Underbara e dom!!!

Elvira, Alice och Elvis
Elvira, Alice och Elvis

Mannens ryggskott har blivit lite bättre så i söndags tog vi en liten moppetur där vi började med frulle på Pier 42 i Chalong och det var väl sådär…. Goda pannkakor men servicen var usel! Så dit går vi nog inte fler gånger.

Frulle på Pier 42
Frulle på Pier 42 och moppeutflykt

 Vi har många gånger sagt vi ska köra ner på alla småvägar som går från Viset Road (den stora vägen från Chalongrondellen ner till Rawai) ner till havet men det har aldrig blivit av. Men nu så! Det var rätt skoj faktiskt att se sig omkring lite på den sidan också. Mestadels thaiområde men ett och annat flott hotell och fina hus kunde man också hitta. Tyvärr är väl thaiarna kanske inte så städsamma av sig (nä, de e ju inte kul att städa….) så på sina ställe var det duktigt skräpigt och smutsigt, även på stranden. Synd! 

Lunchtajm
Lunchtajm i Rawai

Vi fortsatte vår utflykt till Rawai där vi stannade och käkade lunch och satt och njöt innan vi moppade hemåt igen. På kvällen blev det faktiskt käk hemma. En massa goa dumplings och lite sallad sen var vi nöjda och belåtna. En liten date med boken blev det också innan jag somnade som en gris.

”Njut av stunderna i livet. Imorgon är de minnen”

Sawadee!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.