Vinterkräksjukan och hotell!

E rätt så tacksam idag att vi inte passade lilla prinsessan igår då även hon blivit magsjuk, stackarn! Känns som risken hade varit rätt stor då att vi också åkt på ”skiten”….. (mindre kul klart för dom som blivit smittade,  Steffi bla som också har kramat toastolen inatt….) Så någon flytt för familjen Larsson har det inte blivit idag heller…. Efter en gofrulle med scrambled eggs och bacon, sallad och toast och ett par koppar kaffe fick vi i alla fall kört och lämnat tillbaka lite grejor till fadern (så lite färre grejor som tar plats i garaget …) Annars har det bara varit lite datoriserande innan det var dags för lite middagsfix som lillsyss med svåger kom och joina oss i krängandet 🙂 Och så kom såklart lilla Elviskillen med på besök….Familjen Larsson och Familjen Fredriksson/Jakobsson
 

Har lånat lillsyss´ systemkamera som ska med till Thailand så förhoppningsvis ska jag lyckas lära mig den lite så det kan bli en hel massa fina bilder därifrån snart! Tur det fnns internet där man kanske kan hitta lite tips och trix i fotografering….  E ju ingen hejare på det precis… (men kan kanske bli….) Ofta kan jag vara rätt ihärdig och tålmodig när det gäller att hitta hotell och liknande och leta efter bäst pris lite varstans på nätet… och som det kan löna sig ibland!!! Hittat ett nu som vi bokat de första fem dagarna när vi kommer fram, skulle kostat på hotellets egen sida ca 2300 baht/natt (ca 600 sek inkl frukost) och idag hittade jag en bokningssajt där vi fick betala ca 1400 baht/natt (ca 350 sek)! Lite mer mellanklass med pool och nära till både stranden och skolan 🙂 Det får bli det de första fem nätterna så letar vi något billigare när vi e på plats till de följande 12 nätterna innan vi beger oss till Samakkea i Nai Harn. Så hoppas att det är ok hotell även när man ser det i verkligheten och inte bara på bilder (som ju tyvärr kan vara lite osanna ibland…)

Ser helt ok ut på bilderna i alla fall!
 

Och sen har förresten det där lilla odjuret här hemma minsann vart tyst i två nätter nu och inte har vi hört något på dagarna heller så håller verkligen tummarna att den/dom e borta nu!!

   6 dagar
 
Nygifta, Phuket 2009
”You´re Amazing, just the way you are”
 
Chiao!
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.