Väääldigt ego idag!! Selfiepinnen i högsta hugg!!

Goooood Moooorning Thailand! Let´s powerwalk again!! Japp, off we go….. Härligt!!


Idag hoppade vi på moppen (skönt att ha den så man kan komma utanför Patong beach….) och körde mot Kamala Beach. Snirkliga vägar men inte så himla branta backar (bara lite…) men härlig utsikt i alla fall! Det var många år sen (närmare bestämt 12! ) som jag åkte på det hållet minsann, jösses vad tiden går! Eftersom jag e en riktig mespropp när det gäller att åka fort (speciellt här) får det bli lite knip i käre mannens sidor när JAG då tycker det går för fort…. typ absolut inte fortare än 50! Japp, sån e jag! Och han den stackaren har en passagerare som gärna hjälper till att köra… kanske inte så himla kul alltid…. Men, men jag vänjer mig nog snart! Väl framme i Kamala körde vi igenom byn, som e jättemysig och inte så himla stor, parkerade moppen och hyrde två parasoller (svårt att ta med vårt eget på moppen….). Slog oss ner på våra saronger och bara satt och njöt med fötterna i sanden…. och sååååå fin och mjuk riktig pulversand! 

Lunchdags och vi tog en promenad längs med beachen och checkade in alla restauranger och affärer och hamnade till slut på en Reggaebar (ovanligt att vi hamnar på såna ställe….) där vi delade (ja, faktiskt) en ”chicken in basket” och en liten läsk/öl till. Räckte gott och väl. Lite spel efter lunchen, Fyra i rad, och en lille en……. Och vem vann?? Haha, jo jag! My kind of game!! 5-1 blev det minsann! Ett par timmar till där och sen begav vi oss hemåt igen. 

Har tidigare läst om en Sky lounge på ett hotell här så vi hade bestämt vi skulle gå dit idag, självklart när dom hade Happy Hour så vi kunde köpa 2 och betala för 1…. (180 baht för två drinkar då, ca 70 kr) man måste ju vara smart….och titta på solnedgången. På 24:e våningen med fantastisk utsikt över Patong! Lugn musik, underbar utsikt, goa drinkar och mannens sällskap, kan det bli bättre??! 

Vi har fått låna två moppehjälmar men bestämde oss att det nog är klokt att köpa vars en egen istället. Hade sett några inne i en affär på Jungceylon (köpcentret här) så vi knallade dit och såklart hade dom ju bara storlek till mannen. Jaja, han fick köpt en så får jag kolla när vi ska åka in till Phuket Town istället. Inom några andra affärer (bikinijakten håller fortfarande på…) men det blev ingen bikini idag heller….. Jag vill INTE ha knyte eller massa smala band på byxorna för det skulle inte passa ett träsktroll kan jag säga! (tänk er en halv kassler typ då eller nåt….). Nä, en annan dag….. Stannade till vid några matvagnar och köpte en pannkaka med banan och nutella, mmmmm går inte av för hackor!!! Och mannen köpte en grillad korv från en annan vagn, gott och mättande! 


Lite spel på balkongen innan det var dax för lite skype med ena dottern och fadern där hemma i kylan och med ett hyfsat internet minsann! 

”- Hur stavar man till Kärlek?
– Man stavar inte till det, man känner det!”
                                   Nalle Puh

Chiao!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.