Tyst……

Lite sletna var vi allt när vi vaknade till liv i söndags men det fick ändå bli en tur till Nai Harn då våra gäster snart styr kosan mot kalla Sverige igen (brrrr, stackare!!!). Och där var det vågor som heter duga!! Röda flaggor i sanden med uppmaningen ”No swimming here” och ja, inte gick jag ut frivilligt i alla fall!! MEN, det finns ju en hel del som inte bryr sig om det där och beger sig ut i vattnet ändå vilket resulterade i att de stackars badvakterna fick rycka ut ett antal gånger och rädda folk som fastnade i strömmarna och inte kom varken fram eller tillbaka! Idioter! Det var så att även livvakterna hade problem att ta sig ut strömvirvlarna… stackarna!

PhototasticCollage-2015-12-02-03-52-11
Galna vågor på Nai Harn

Tyvärr e min videofilm från beachen på vågorna lite för stor för att få med här (e ju då inte så haj på detta så har inte lyckats klura ut hur jag ska förminska den) så ni får hålla tillgodo med några bilder istället. Vi hade i alla fall en riktig mysdag ändå och det blev hämtemat på kvällen istället för att ge oss ut på byn, skönt. 

Prompthep Cape
Prompthep Cape

Måndag och dagen innan hemfärd för våra vänner tillbringade vi nästan uteslutande hemma vid poolen innan vi på senare eftermiddagen åkte upp till Prompthep Cape för sista shoppingen och lite utsiktsbilder. Och där kan man verkligen hitta det mesta…. synd bara att vi jämt glömmer bort det stället och far runt till en massa andra platser först innan man kommer ihåg det och konstaterar att man kan hitta allt möjligt där till vettiga priser… Jaja, kommer kanske ihåg det till nästa gång…… Shoppat en del blev det i alla fall! 

Sista kvällen m gänget...
Sista kvällen m gänget…

Kvällen avslutade vi på Le Celtic för riktig mumsmiddag tillsammans med grannarna som också ska bege sig hemåt…. och jösses va gott!! Lyxigt värre! Tack snälla Lena och Ronny för den goda maten! 

Sista dagen med våra gäster (någon med mer resfeber än andra…..) tillbringade vi också hemma med lite städ och slapp & slö innan dom på em begav sig iväg. Och sen blev det bara så…… tyyyyssssst….. och tomt…..(och vem ska vi nu skratta åt…. och med…. hela dagarna????) Våra närmasta goa grannar begav sig hemåt samtidigt så där blev det också tyst o tomt…..

Har haft 2 superroliga veckor med er här och hoppas verkligen ni kommer tillbaka och hälsar på!!!! Tack snälla ni för allt!!! 

Underbara vänner
Underbara vänner

”Friendship is not a big thing…

it´s a million little things”

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.