Top 20-lista och någons tofflor!

Jo, nog är det väl så man tänker många gånger…. MEN då undrar jag vems tofflor detta är som fanns under vår skänk?????

Vems tro???
Ja, inte för att man flyttar ut några skåp och skänkar speciellt ofta för att dammsuga där under och det syntes rätt så mycket när vi flyttade ut skänken från vardagsrummet idag! Och tror inte änglarna har så stora fötter……. Men idag blev det plockat undan en massa och tömt vårt sovrum så prinsessan Elvira kan flytta in där imorgon 🙂 Och packat undan alla kläder som inte ska med på resan (det blev inte så mycket kvar att ta med eftersom den stadiga baken blivit ännu stadigare sen vi slutade röka…..)! Men snart dags att ta tag i det! Ska bli skönt att kunna ta promenader i värme och slippa ha axlarna ovanför öronen för att man fryser….. Allt pims också nerpackat, tavlorna på sin plats i bastun och soffan kommit upp till ovanvåningen, med andra ord det mesta på sin plats! Klart för familjen Larssons prylar att flytta in! 🙂 
Dock hade vi ju hoppats på att våra visum skulle kommit idag men nix, det gjorde dom inte…. Men än så länge är där ju några dagar kvar…..  
Snubblade över en Top 20 lista på Allt om Resor om ”20 bästa flygbolagen i världen – höjdarlistan”
Normalt brukar jag inte läsa speciellt mycket om flygbolag (eftersom jag är fruktansvärt flygrädd och vill egentligen inte veta nåt om de olika flygbolagen….) men bilden syntes så tydligt så jag kunde inte låta bli att läsa. 
Singapore Airlines håller ställningarna som världens bästa flygbolag.

Och tyska Lufthansa är i särklass bäst i Europa.
Det visar nya listan på världens 20 bästa flygbolag.

Det är Business Insider som sammanställt listan baserat på två kriterier: flygkomfort och punktlighet. Till underlag har man använt data från Skytrax (den ledande sajten för kvalitetsbedömningar av flygbolagen) samt punktlighetsdata från Flightstats.com). Uppgifterna har sedan sammanvägts till en topp 20-lista. Resultatet visar att bolaget i Östasien är helt dominerande och tar hela hälften av placeringarna på listan. Arabländerna och Europa får fyra placeringar var. Bäst i Europa efter Lufthansa är Turkish Airlines, Swiss och Austrian Airlines.

Världens 20 bästa flygbolag
1. Singapore Airlines
2. All Nippon Airways (ANA)
3. Qatar Airways
4. Asiana Airlines
5. Malaysia Airlines
6. Emirates
7. Korean Air
8. Lufthansa
9. Oman Air
10. South African Airlines
11. Thai Airways
12. Air Astana
13. Etihad
14. Garuda Indonesia
15. Turkish Airlines
16. Cathay Pacific
17. Japan Airlines
18. Virgin Australia
19. Swiss International Air Lines
20. Austrian Airlines

Källa: Business Insider
Det känns helt ok eftersom vi för första gången ska flyga med Singapore Airlines! Tidigare har vi flygit med Emirates, Quatar och Thai så det ska bli intressant att se hur dom är. Får nog säga att av tidigare erfarenheter har Emirates varit absolut bäst! Med både service, mat och planen och även egentligen flygrutten också. Det är rätt skönt att flyga halva sträckan och sen gå av och pausa lite och sträcka på benen och sen ta resterande av resan. Men denna gången var Singapore billigast med ombokningsbara biljetter (kan vara bra att kunna boka om ifall det av någon anledning skulle behövas…) Så, som sagt, ska bli intressant om dom lever upp till sin förstaplats! 🙂 Önskar er alla en trevlig helg (och vi hoppas på fortsatt lugn med våra gnagande icke önskade husdjur!)

8 dagar
Singapore Zoo 2012
”Travel is the only thing you buy, that makes you richer”

Chiao!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.