Tjooohoooo!!!!! Lättnad!!!

Verkligen ÄNTLIGEN!!!!!! Våra pass med visumen har kommit!!!! Så jä-la gött! (Och JA, vi fick visum….) Hade ju varit rätt trist om dom försvunnit någonstans på vägen från Köpenhamn och hit…. Så det firar vi med en liten go Hong Tong! Ett steg närmre….. 😀 Skål!!! 

På väg till Warszawa 2013 och Paris 2014

Paris 2014

Annars startade dagen sådär bra….. Vår fina lilla bil e sur!! Så visst bråka du bara, lilla bilen… och ställ till det för oss…. Varför inte, vi ska ju inte lämna tillbaka dig förrän på fredag… Blä! Så det blev allt till att ringa Renault Assistans (skönt man har det i serviceavtalet i alla fall) som fick komma hit och starta den och sen följa med till Renault….. Troligtvis ett dåligt batteri men fasen va tradigt att hålla på o strula nu…. Jaja, det blev lånebil så får vi se när vi får tillbaka vår egen…. o visst, det kunde varit värre…. Och under tiden vi väntade på assistansen lät det misstänksamt från skorstenen vid öppna spisen… en mus kanske???  Skulle inte förvåna mig…. Och ikväll när vi sen tände fyr i den lät det vääääldigt konstigt igen…. Ja, det blev kanske en grillad mus, vad vet jag! Återstår att se vad brandskyddskontrollen säger imorgon när dom kommer för att inspektera…. (Varit bokat sen tidigare men det känns definitivt som rätt tid nu!) Men solen sken i alla fall idag och det var betydligt behagligare att traska till Vinkelvägen och hämta lillkillen för sällskap idag 🙂 

Malins 40-årsfest 2007

Ikväll fick vi äntligen till en date med käraste Hedetoftarna! Var attans längesen!! Skönt också att sätta sig till dukat bord och bli serverad go ugnspannkaka och goa bullar till! Tack käraste vänner för en mysig kvällsfika!! (Trots att jag sitter med fötterna uppe i soffan för att undvika Alice tryne….hihi) Hoppas ni har vägarna förbi och kommer och hälsar på…. 🙂 Annars ses vi till sommaren! 

5 dagar!!!!!!

Lillsyss på djungeläventyr 2009

”A strong friendship doesn´t need daily conversation, doesn´t always need togetherness.
As long as the relationship lives in the heart, true friends will never part…..”

Chiao!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.