Tiden rinner ut….

… och det är snart dax för hemfärd till Skåneland. Har varit lite mycket på sistone och stackars bloggen har blivit lidande….. men så är det ibland! Som sagt, tiden rinner ut för vårt besök i paradiset för denna gången, sorgligt. Alla vänner vi fått här som vi kommer att sakna…. Men såklart ska det bli skoj att träffa familjen och alla vännerna hemma i Sverige också, så visst e det blandade känslor. Att inte kunna öppna dörren på morgonen och gå ut och sätta sig i morgonrocken med en go kopp kaffe kommer jag också att sakna. Och all den goda maten. Och värmen. Och solen. Och fotmassagen. Och stranden…. ja, listan kan göras lång! Men vi kommer tillbaka! Någon dag om inte alltför lång tid hoppas vi kunna åka tillbaka hit. Vi får väl se vad framtiden har att erbjuda oss. 

Mat & Dryck i massor
Mat & Dryck i massor

Steffi kom tillbaka hit från Australien och ska vara här i en månad, hon saknade såklart mamma… hihi, nä det är bara att konstatera att det var Thailand hon saknade! Så lite umgänge med henne igen innan vi reser hemåt. Blivit massa mat och dryck som vanligt denna veckan och lite nya ställen har vi också provat på. 

Poolhäng
Poolhäng och skål!

Lite poolhäng, gott vin, äcklig padda, god (enligt mannen i alla fall!) Tequila, nya foppatofflor och 34,5 grader i skuggan är en del av den sista tiden. Vi åkte in till Karon en dag och medan mannen var i skolan shoppade jag och Steffi lite och njöt sedan av solnedgången. Steffi kämpar för att få den perfekta bilden på sin ölflaska…..

Solnedgång
Solnedgång i Karon

Vi besökte tillsammans med en del av grannarna här på området en restaurang i Karon som heter EAT och ägs av en svensk. Lite lyxigare variant på maten och riktigt, riktigt supergott var det! En trevlig kväll som slutade sent på natten efter en och annan whisky i 3:ans hus. Tack alla ni för en jättetrevlig kväll! Hoppas vi får möjlighet att göra om det inom en inte alltför avlägsen framtid! 

Restaurang EAT i Karon
Restaurang EAT i Karon

Och såklart firade vi makens ”examen” i fredags med ett besök på Sunshine bar! Och givetvis lika fantastiskt roligt som alla tidigare gånger vi varit där! Våra grannar i 7:an, Olivia och Mattias, hängde på och det blev en riktigt superskoj kväll. Lite mossiga (som vanligt) var vi allt på lördagen och hängde mest hemma . Tack snälla ni för en superduperkul kväll!!! 

Sunshine bar
Sunshine bar

Igår kväll var vi inne hos Johan och Prang och käkade en super god middag! Snacka om att Prang kan kocka! Massa mat och dryck och ännu en sen kväll. Men en riktigt mysig kväll var det och lite trötta var vi allt när vi släntrade hemåt mitt i natten. Tack snälla för en toppenkväll!!! Vi kommer att sakna er!!!

Middag hos Johan & Prang
Middag hos Johan & Prang

Ja, vi har bara två dagar kvar här innan vi flyger till Bangkok på torsdag för en natt där innan vår hemresa till kalla Skåneland börjar på fredag. Det är väldigt sorgligt och vi kommer att sakna er alla här nere men hoppas vi ses snart igen!! Kramar till er alla, både gamla och nya vänner! 

”Ta inte den kortaste vägen, ta den vackraste”

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.