Svenskträff och massa BILDER!!

Idag blev det en liten utflykt! Ringde vår tuk tuk förare så han kom och hämtade oss på hotellet på fm och vi styrde kosan mot Samakkea i Nai Harn igen……

Lite bilder från tuk tuk färden:

Elephantcamp 

…. då vi skulle hämta en moppe som vi ska hyra ett tag här. Efter ett par timmars ”skitsnack” med folket på området hoppade vi på moppen och körde ner till Rawaii för att besöka en annan svensk som vi tidigare lärt känna lite grann. Jörgen heter han och hans restaurang heter Foodbox Matlådan så där passade vi på att käka lite lunch. Han serverar både svensk och thai mat och ännu har vi inte varit ifrån Sverige så länge att vi längtar efter den svenska maten så det fick bli lite thaimat. Ett enkelt ställe men en samlingspunkt för många svenskar i krokarna. Trevligt att träffas igen och vi blev sittande där ett bra tag och ”flabbade” lite med andra svenskar också, kul! 

Lunch hos Foodbox Matlådan:

Mätta och belåtna drog vi sen vidare ner till en av favvostränderna, Nai Harn! Och jösses så mycket folk där var! Inga solstolar här heller men både parasoll och dynor att hyra. Restaurangerna finns fortfarande kvar men med mycket mindre uteservering (en av militärens åtgärder…..), matvagnarna, drickaförsäljare och massörer finns det också, så man kan få i stort sett precis samma behov tillgodosedda som tidigare.Vilket vi då passade på att få en oljemassage på 1 timme…. så härligt att ligga där och lyssna på vågornas brus bara och verkligen slappna av! 1 timmes massage, 300 baht – ca 80 kr – inte helt tokigt!!  Jag tycker stranden ännu mer underbar än tidigare när den inte är belamrad med en hiskelig massa solstolar….Verkligen lovely!! En lagom stor strand med jättefint vatten, dock ofta lite vågigt, men underbar på alla sätt och vis!! Om ni åker till Phuket tycker jag absolut ni ska besöka denna stranden!!   

Nai Harn beach:

Massagetanternas plats


Ja, idag blev det alltså premiärtur på moppe från Nai Harn till Patong –  en tur på ca en halvtimme – och det gick väldigt bra. Dom kör ju lite som galningar här så man får definitivt tänka åt alla andra trafikanter också när man kör……. På vägen stannade vi till i Karon och tittade på solnedgången, helt underbar!!!! Och massor av folk på stranden som satt där och bara mös och kollade på solen….. Ljuvligt!!!!! 

Karon beach:

 

Paragliding i solnedgången, sååå fint!

   

 Lite trötta var vi allt så efter lite slapp och slö på balkongen knallade vi ner till närmsta lilla thaihak och hämtade hem lite mat som vi käkade på balkongen innan vi gav upp för idag! Imorgon bär det iväg på moppetur!

Utanför hotellet

I väntan på maten

Middag på balkongen

”What takes us back to the past are the Memories,

What brings us forward is our Dreams”

Chiao!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.