Söndagsutflykt med grannarna till Kamala

En lagom lugn start på lördagen med en go kopp kaffe e så himla härligt…. Dock varade det inte så värst länge innan magen inte ville ha mer kaffe…. Så efter lite kämpande med knäckebröd och yoggi var det bara att acceptera att idag blev det inte mycket gjort av det vi tänkt…. sängen nästa…. Och där blev jag hela dan tyvärr och orkade inte masa mig upp förrän det blivit kväll….. Så där försvann den dan… Den enda trösten e väl att det regnade nästan hela dan….. och att nu behöver vi inte bli blöta när vi sitter på terrassen om det skulle blåsa en massa också!

O regnet det bara öser ner....

Tack och lov lugnade magen sig på söndag förmiddag så vi kunde bege oss iväg på utflykten till Kamala som vi bestämt med grannarna. Där är några bekanta på semester så vi tänkte överraska dom på deras hotell. Sagt och gjort, vi körde upp dit och traskade in på deras hotell till poolområdet….. Hmmm, typiskt, dom var ju inte där såklart! Nähä, då fick vi väl ta och ringa dom istället och fråga var dom höll hus… beachen såklart! Första dan dom inte var vid poolen utan bestämt sig för en dag på stranden. Jaja, vi hittade dom där och lite överraskade blev dom allt!

Lunch i Kamala
Lunch i Kamala och lite utsiktsbilder

Vi lyckades tajma perfekt att dom ännu inte ätit lunch så det blev en trevlig lunchträff (en rätt sen sådan dock…). Långt om länge fick vi vår mat, och den var väl helt ok (ingen wowupplevelse kanske…) men det var mysigt att sitta med tårna i sanden och käka lunch i alla fall! Ett par timmar senare tackade vi för oss för denna gången (ses snart igen!)  och hoppade vi in i bilen (ja, grannarna har bil…) och styrde kosan hemåt igen. Stannade på vägen för en kopp kaffe och lite utsiktsbilder innan vi landade hemma före det blev mörkt. En lugn och mysig söndagseftermiddag!

Haha, snyggefrilla....
Haha, snyggefrilla….

Kvällen tillbringade vi bara hemma och hoppade tidigt i säng, skönt! 

Måndag morgon och strålande sol! Då fick det bli en härlig pw i Nai Harn innan vi tog en liten shoppingrunda för inköp av lite diverse spackel, färg och lite annat smått och gott. Här e lite att fixa så nu får vi allt sätta fart! 

Pw och lite utsiktsbilder
Pw och lite utsiktsbilder över Ya Nui och Nai Harn beach

”Mycken lycka blir förbisedd för att den inte kostar något”

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.