Som ett brev på posten…

…..kom givetvis förkylning och feber efter några dagar i kylan…. Inget kul alls kan jag informera! Tycker verkligen inte om att vara sjuk och speciellt inte nu när vi har lite att göra här hemma! Kom hem till ett i det närmaste tomt hus då dottern med familj flyttat ut en månad tidigare och självklart tagit sina egna möbler med sig. Så det har varit att göra några dagar med fixande av möbler lite här och varifrån och även såklart uppackning av en del lådor så att det blir ett beboeligt hem igen. Men naturligtvis tyckte inte min lilla kropp om kylan och jag har dragit på mig värsta förkylningen och feber på det, kul -NOT!!!

Men vi kom hem till nybakta scones, gott pålägg, zoegas kaffe och en härligt uppdukad frukost som vi under glatt tjatter tryckte i oss tillsammans med sonen, ena dottern och prinsessan Elvira och lillsyss m sambo och deras lilla Alice. Och såklart gossen! Lilla Elviskillen var ju självklart också med och välkomnade oss hem! Mysig hemkomst!! Och så har vi hunnit med ett snabb-besök hos en av grannarna och även en middag hos lillsyss med familj, innan min förkylning slog till. Så annars har jag bara varit här hemma i huset. Känns redan väldigt instängt…..

Middag på Vinkelvägen
Middag på Vinkelvägen

Resan hem gick bra även om den var rätt så lång…. först flög vi till Bkk och tog en natt där på hotell i närheten av flygplatsen där vi bara chillade och gick en sväng på kvällen.

The Cottage Suvarnabhumi
The Cottage Suvarnabhumi

Sen flög vi till Hong Kong, någon timmes väntan där och sen till Doha för ytterligare ett par timmars väntan innan sista sträckan till Köpenhamn. De sista två sträckorna flög vi med Qatar och jisses vilken service (vi satt iofs rätt så bra om man säger så….)!!! Absolut bäst hittills!!!!! Supertrevlig personal, attans god mat och dryck och goa, mysiga joggingdressar att byta om till under flygturen. Dessutom fick man ta den med sig om man ville när man kom i land, vilket vi faktiskt gjorde när vi kom till Köpenhamn (och det är typ den mysigaste mysdress jag haft på länge!) Såklart hade en av våra nya, fina väskor gått sönder på hemvägen så vi fick klabba med det på flygplatsen innan vi kunde ta tåget till Landskrona där vi blev upphämtade. Måste dock säga en gång till, får ni möjlighet att flyga m Qatar tycker jag inte ni ska tveka!

Hejdå Thailand
Hejdå Thailand

Qatar Airways

Sista dagarna innan hemresan blev det ett sista besök på beachen och go middag hos sea gypsies i Rawai, supergott!!! Kammusslor, räkor, bläckfisk och snäckor köpte vi som restaurangen rakt över gatan tillredde i lite olika former – riktigt mumsigt!! Rekommenderas!

Beachen och seagypsies
Beachen och seagypsies

Och så tog vi såklart en gofrulle sista dan med Steffi på en av frukostrestaurangerna nere i Rawai, och hämtemat hemma på kvällen mitt i all städning. Ja, för det skulle ju såklart också göras innan vi lämnade huset. Det tog sin lilla stund så sista dan var mycket hemmafix och packning. Och vi klarade minsann vår vikt med 1 kg!

Rawai & Samakkea
Rawai & Samakkea

Ett ledsamt hejdå blev det till Steffi (igen…) som det dröjer länge nu innan vi ses igen….. Australien kallar för henne om ett par veckor och sen ses vi väl till jul…. Och såklart var det väldigt ledsamt att säga hejdå till alla på området. Oj, vad vi kommer att sakna er alla! Och vet ni, det gör vi redan!

Samakkea Village
Samakkea Village

”Ta vara på livet, det går inte i repris”

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.