Snabba ryck!

Ja, 9 dagar efter annonsen kom ut på Hemnet var huset sålt! Papperna är påskrivna och klara och nu väntar besiktning nästa vecka. Flytt blir det redan innan midsommar…. Här går det undan så vi får hoppas det dyker upp någon vettig lägenhet innan dess annars får vi väl hyra en husvagn eller nåt så vi har nånstans att sova….Och naturligtvis har vi ju en flock grejor som ska säljas och sorteras bort. För jag e ju en liten samlare så det är rätt fullt i alla förrådsutrymme av diverse ”kan-jag-absolut-inte-göra-mig-av-med-grejor”…. Lite annonser och sen får det väl bli Esplanaden i Lund för att försöka bli av med alla andra bra och ha-grejor.

Vi har också varit hos finaste mammsen på hennes födelsedag. Grattis på din dag mammsen, vi saknar dig enormt!

15 april 2016

Mannen jobbar på och jag träffar lillsyss, goa lilla Alice och Elvisgossen såklart några gånger i veckan. Det blir en och annan liten fika och besök på favvostället Basilika för lite lunch även med storasyster.

Fikadags

Efter papperna var påskrivna i fredags fick vi ju såklart fira liiiite i alla fall med lite bubbel (det blir nog allt lite mer firande när besiktningen är klar….), man får ju hitta bra anledningar till att dricka nåt gott lite då och då….

Skål!!!

I lördags var solen framme och värmde lite från och till och det blev en kopp java på terrassen med lillsyss och Alice. På kvällen blev det ett besök på Basilika för mannen och mig med efterföljande kortspel på Tycho där vi frös halvt ihjäl trots filtar och värmare! Så jä-la kallt det är fortfarande! Ingen höjdare precis…

Ett litet besök på loppis i Landskrona med en efterföljande promenad i solen, riktigt mysigt!

Loppisbesök

Det blev minsann en massa Alice-bilder denna gång men det är ju inte så svårt att ta många foto på denna lilla goding!

Bloggen kommer nog vara rätt tyst ett tag framöver men jag kommer tillbaka igen lite senare i sommar!! Ha de gott alla så länge! Kram från ett kallt Billeberga!

”Choices, chances, changes. You must make a choice to take a chance or your life will never change”

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.