Skoja min dojja!!!

Vet inte riktigt var dagarna tar vägen men dom går väldigt fort känns det som! I tisdags var det riktigt härligt väder så vi bestämde oss efter vår pw på morgonen att vi skulle ta någon timme och mysa och slappa vid poolen. Det var nämligen rätt så länge sen känns det som! Och det var verkligen skönt! Dock varade det ju inte hela dan eftersom mannen skulle moppa iväg till skolan och jag hade lite annat att pyssla med, men det var härligt med ett par timmar i alla fall! På kvällen käkade vi på Thai Lagoon och det smakade lika bra som vanligt och avslutade sen dagen med en go fotmassage! Mmmmm, härligt!!

Mysdag hemma vid poolen
Mysdag hemma vid poolen

Igår morse tog vi faktiskt en pw runt i byn och det gick helt ok fast det inte finns direkt några trottoarer. Går man bara tillräckligt tidigt på morgonen oxå innan det blir för varmt går det rätt så bra (för det fläktar ju inte direkt inne i byn….). Efter lite ärende i stan stannade vi till på ett ställe som heter Coffee brick och tog en kopp kaffe. Och denna gången bara kunde jag inte stå emot! NUTELLACAKE!!!! Skoja min dojja!!! Shit, va den va go!! Så där försvann den motionen i ett nafs…. men det var det värt! Den absolut godaste kakan jag ätit på lääääänge. Till och med mannen som egentligen inte är speciellt förtjust i nutella tyckte den var god! Rekommenderas!!

Nutellacake!
Nutellacake!

På kvällen var vi på en restaurang nere i byn och käkade tillsammans med några goda vänner och bekanta. Dom hade bbq ribs med sallad, potatissallad och lite annat tillbehör som dom flesta åt och dom tyckte det var väldigt gott. Jag själv åt musslor i vitlök med lite pain riche till och det var inte så dumt det heller! Och så smakade jag givetvis lite av mannens bbq ribs…. 

Trevlig kväll med goda vänner och bekanta!
Trevlig kväll med goda vänner och bekanta!

Efter restaurangen fortsatte vi hemma hos en av grannarna där vi blev sittande till klockan minsann passerat ett på natten….. Så imorse var man inte helt pigg precis….

”There are no problems.

Only solutions”

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.