Shopping på Jungceylon

Gårdagskvällens restaurangbesök blev på en restaurang vi kört förbi en himlans massa gånger nere i Sai Yuan men aldrig stannat på av någon anledning….. Har alltid tyckt att den varit väldigt mysig men har väl förmodligen haft en liten förutfattad mening om prisklassen när man visste det var en mexikansk restaurang (vilket inte brukar vara den billigaste maten precis här…). Men igår bestämde vi oss för att stanna till där i alla fall. Och det var absolut ett trevligt besök!! Och inte var det speciellt dyrt heller… 

Moo Tex Mex, Sai Yuan
Moo Tex Mex, Sai Yuan
Moo Tex Mex, Sai Yuan
Moo Tex Mex, Sai Yuan

Imorse konstaterade jag att det verkligen var dax för ett besök hos massörtjejerna men denna gång med min nacke… den har varit tradig nu ett bra tag så nu så fick det minsann räcka! Efter en del plugg och datoriserande, frulle och ett par koppar kaffe moppade vi ner till Rawaii. Och jodå, nog fick jag massage alltid… Shit, ska bli spännande och se hur det är imorgon, för inte var det speciellt skönt inte…..

Åkte med mannen in till Patong idag för lite shopping (spännande om det skulle gå bättre denna gången….) och lite strosande på Jungceylon. När vi kom in till Patong blåste det rätt rejält så något dopp i havet var nog inte det lättaste idag……

Windy i Patong idag
Windy i Patong idag

Gick en liten runda innan jag traskade bort till Jungceylon och satte mig en stund på torget där med en kall … och tittade på folk. Rätt mysigt faktiskt…. Det var rätt så lugnt idag och inte så mycket folk så jodå, idag lyckades jag minsann hitta några småsaker i alla fall så det får man vara nöjd med så länge! 

Chang på Jungceylon
Chang på Jungceylon

Mötte upp mannen efter hans skola för att käka middag inne i Patong på en koreansk restaurang innan vi moppade hem till Samakkea igen.

”Det är klokare att gå sin egen väg

än att gå vilse i någon annans fotspår”

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.