Roliga datorer och internet….. Koh Lanta dag 3

Jo, och så var det ju det här med datorer och internet… allt jag hade skrivit har försvunnit igen så nu blir det faktiskt en förkortad version…..! Igårkväll tänkte vi ju åka iväg till ett halfmoonparty men eftersom farbror Åskar och fru regn kom och hälsade på stannade vi på vårt lilla hotell och käkade middag och chillade… mysigt det också såklart! En hel del regn och blåst inatt och även när vi vaknade imorse…..

Middag på Nautilus Resort

Eftersom vi hade lite ”ärende” på Lanta här på morgonen blev det ingen frulle på hotellet utan det tog vi på ett cafe någon timme senare…. helt ok (även om baguetten inte kanske var helt nybakad…..) Men mätta blev vi ialla fall.

Frulle Koh Lanta

Efter lite moppande i krokarna här och träffar med en och annan svensk stannade vi sedan till på Long beach för lite slapp i solstolen och mys….

Long beach

Moppade tillbaka till vårt mysiga resort där vi tillbringade kvällen och hade det riktigt gott och beskådade ännu en fantastisk solnedgång….

Kvällsmys hotellet

Kvällsmys Nautilus Resort

Mys Nautilus Resort

….. och mannen tog ett litet skutt framför kameran ikväll……..  ja, inte mycket skrivande men lite bilder i alla fall! Nighty nighty!!!

” Njut av de små sakerna i livet”

Sawadee!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.