Riktigt lyxfirande!!!

Japp, då har man tagit steget förbi ännu en födelsedag….. Inte för att jag kanske bryr mig sådär nämnvärt om det längre men ibland är det i alla fall en liten ursäkt att lyxa till det lite extra! Dagen började med kaffe på sängen, blomma, ljus, paket och skönsång av mannen, tack för det älskade! Fick ytterligare två fina berlocker till mitt Pandoraarmband, en supersöt liten uggla och en röd berlock där det står Happy Birthday, så snart börjar det allt bli lite fullt! Och fina e dom! Sedan blev det frulle på byn på Spoonful of sugar (som precis öppnat för säsongen) innan vi begav oss vidare till ett riktigt supernice nyyöppnat SPA inte så långt hemifrån, Roses Spa Salon. Där tänkte de där två i mitt sällskap (mannen och dottern då alltså…..) lämna mig i några timmar för att få njuta av goa behandlingar. Dock tyckte jag nog att det var trevligare om även dom stannade och dom var inte så värst svårövertalade….. Mysigt med sällskap tycker jag i alla fall! Vi fick te och gott tilltugg (och även lite mindre gott i form av någon sorts gelebitar som vi inte tyckte var någon större hit!) i väntan på våra behandlingar. Denna dag hade dom besök av en munk för välsignelse av SPAet och hade lite festligheter efter det och skulle även ha lite invigningsfest på kvällen. Efter lite bodyscrub, oljlemassage och ansiktsmassage var vi – tre timmar senare – som nya igen (eeehhh, eller nästan i alla fall…..). Lite relax på deras balkong med en go dricka blev det samtidigt som jag fick samtal och grattishälsningar från lilla prinsessan och hennes mamma! Så glad jag blev! O Tack mina goa ungar för födelsepresenten, den ser jag fram emot att inkassera när jag e på svensk mark igen! Väl klara på SPAet moppade vi vidare till ett litet kafferosteri i byn där vi fikade.

Födelsedag
Födelsedagsfirande
Roses SPA
Roses SPA

Efter lite slapp hemma och tillfixande av våra ”nya” kroppar traskade vi iväg till kvällens begivenheter. Himlen började se hotfull ut och ”Äh, vi klarar oss” funkade inte riktigt hela vägen till restaurangen. Vi fick stanna och skula en stund på vägen när himlen öppnade sig…. Som tur var så drog det snabbt förbi och vi kunde fortsätta till restaurangen – Lucky 13 Bar & Grill. En relativt nyöppnad och lite lyxigare resturang på taket på ett hotell och som är delvis ute och delvis inomhus. Där blev det en riktigt härlig kväll med massa goa drinkar, mat och vin och härlig miljö. När vi var riktigt mätta och belåtna och var det dax att bege oss hemåt konstaterade jag helt enkelt att jag inte orkade gå hem…… Nemas problemas, vi ringer taxi Tony som fick komma och hämta oss och köra oss hem (hela 1 km typ……) och det kostade 100 baht – ca 25 kr och det var det definitivt värt! Väl hemma blev det lite go dricka och kortspel innan vi samlade ihop våra benhögar och masade oss in i sängarna. Tack kära ni för en superhärlig födelsedag!

Födelsedagsmiddag
Födelsedagsmiddag på Lucky 13 i Sai Yuan

Veckan har också bjudit på besök på Big Buddha, shopping, goa middagar, biljardspel och en hel del kortspel och yatzy och inte så oväntat en del regn……

Besök på Big Buddha
Besök på Big Buddha
Middag på Cafe Java och lite biljard och kortspel
Middag på Cafe Java och lite biljard och kortspel

MEN så kom så äntligen solen igen! Två dagar på rad!!!! Jag och Steffi passade på att åka till beachen några timmar när mannen var i skolan ena dagen och sängliggandes i magsjuka den andra dagen – stackarn! Dock är det fortfarande mycket strömmar och röd flagg på nästan hela stranden så det blir bara nåt litet dopp inne vid kanten. Tyvärr finns det gott om id-oter som skiter i de röda flaggorna och de stackars livvakterna får rycka ut och rädda dom när dom fastnar i strömmarna…… mycket korkat om jag får säga min mening.

Nai Harn Beach
Nai Harn Beach

Jag är inte så där jätteduktig för tillfället att uppdatera bloggen och en simpel anledning är helt enkelt att jag drabbades av tennisarm i början av april och tyvärr har den inte blivit bättre varpå jag har lite svårt att sitta vid datorn och skriva, trist men sant. Förhoppningsvis blir det väl bättre så småningom….. Men det kommer lite inlägg då och då i alla fall!

The greatest pleasure in life,
is doing what people say
you cannot do.

Sawadee!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.