Recension av My Angel Therapy och blandad kompott

Tror faktiskt jag kör vidare på lite recensioner… denna gången blir det en restaurang nere i Nai Harn som vi besökte för första gången i torsdags, My Angel Therapy heter den. 

My Angels Therapy i Nai Harn
My Angel Therapy i Nai Harn
My Angel Therapy
My Angel Therapy i Nai Harn

Recension: En liten supermysig restaurang längs med huvudgatan i Nai Harn som öppnade för några månader sen. Den ägs av Denise – supertrevlig kvinna som bor i anslutning till restaurangen och som verkligen har änglarna i sin närhet på både ett och annat sätt – hon är även en healer. Hon målar tavlor med änglar som hon säljer, och har även en massa halsband, armband, krukor, tavlor med texter på och annat som allt är med änglar. Lokalen är riktigt mysig med änglar överallt, färgglada kuddar och annan inredning, härliga dubbelgungor och liten damm med fiskar i – riktigt avkopplande miljö! Och såklart med plingplong musik…  Maten på deras meny är vegetarisk med tillbehör från havet, massa olika smoothies, frukostar, sallader, soppor och burgare med räkor mm. Vi beställde en tonfisksallad, basilika-potatisgnocchi med parmesanchips, vars en smoothies och notan slutade på strax under 500 baht. Absolut inte det billigaste stället men fantastisk god mat och smoothiesen var nog en av dom godaste på länge!! Och så miljön….. bara helt underbar!!!! Personalen var också supertrevlig så på det stora hela var det en väldigt trevlig lunch!! Rekommenderas absolut!!! Så betyget från oss blir 4 stjärnor!! 

I övrigt känns det som den andra halvan på denna veckan mest bestått av mat, mat, mat och så lite dricka på de…..o så lite plugg, läsa böcker, lite träning, och ja…. 

Blandad kompott
Blandad kompott

….. en tur till Nai Harn blev det igår också! Thailand visar sig från sin bästa sida varje dag – klarblå himmel och varmt!!! Sååååå underbart! Så faktiskt tillbringade vi rätt många timmar (för första gången på länge kändes det som – har blivit riktiga blekfisar igen, hihi….) på beachen igår och det var så härligt! Badade, läste, slappade och hade det bara så gott! Lyx!!!! 

Det blir en dag på stranden...
Det blir en dag på stranden…

Idag har mannen varit flitig och meckat lite trädgårdsarbete och jag har väl mest suttit här vid den lilla computern igen….. Och så har i tagit några opp i poolen, läst en stund, flabbat m grannarna och lyssnat på go musik. Ännu en dag i paradiset……

”Miracles happen to those who believe”

Sawadee!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.