Pw, avsked och godsaker!!

40 minuters pw i byn startade denna soliga morgon! Härligt men lite bökigt att gå fort emellanåt då det inte finns några trottoarer precis utan man får gå i kanten av vägen….. Och med denna trafiken kan det ju vara lite si och så…. Men skönt i alla fall! Hittade på en liten väg några kossor och liten söt kalv som låg och filosoferade i skuggan, söte! Och tillbaka på Samakkea var det inte alls tokigt med ett dopp i poolen, då det är rätt varmt och inte så mycket fläktande precis…. Men älskar det!!


Mannen fick fixat pluring på banken i alla fall och det blev den bästa kursen hittills….. 
Idag fick vi säga hejdå till våra grannar Linette och Peter som begav sig hem till kalla Sverige igen…. Lite synd tycker vi nog allt!! (Hoppas ni hade en trevlig resa hem, och tack för all maten och kaffet!!) Efter lunchen, bestående av nudlar o kex m mögelost på (tack Linette & Peter!) moppade mannen till skolan och jag o Nattelisan traskade ner till byn en sväng (massa promenerande idag…..) Svettiga och ”danna” satte vi oss på ett café och käkade glass, för övrigt första glassen sen jag kom hit! Och så en liten Chang till….. 225 Baht blev det… Tänkte vi skulle försöka hitta nån liten klänning till Elvira idag men det gjorde vi inte….  


Här är en del små gulliga djur på området och idag kom lilla ekorren på besök…. Och växtligheten är inte så dum heller… Och så lilla trädgårdsmästaren Daeng som går här och plockar och håller rent, söta lilla tanten! Här är ett lustigt träd också där bladen viker ihop sig på kvällen och natten så det ser helt visset ut och sen på morgonen hur fint som helst igen! 


Haha, och så hittar man nya grejor hela tiden i programmen på datorn…. Att kunna göra små ramar runt varje foto har jag tyckt vara konstigt att man inte kunnat…. men det kunde man ju visst! Man ska bara hitta rätt och så vips, var där en ram! Jaja, bättre sent än aldrig! Ikväll körde mannen och Nattelisan och hämtade käk på Home Steak. Schrimp w cashew, Pork w oyster och chicken w garlic & pepper, 525 Baht (helt ok) och lika gott som vanligt!”Don´t look back, you´re not going that way”

Chiao!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.