Prinsessan & beachen

Ja, idag fyllde ju finaste lilla prinsessan 1 år!!!! Shit, vad tiden går FORT!!! Ibland undrar man verkligen…. Lite goa bilder från när dom var här för en månad sen (ja, och det är ju inte klokt heller vad det har gått fort….) Ljuvliga lilla tjej!!!!! 

elvira 1 år

Ännu en dag med strålande sol och varmt…. Så efter lite morgonplugg körde vi ner till Nai Harn beachen ett par timmar i alla fall innan mannen skulle till skolan. Och nu är där inte mycket folk….. så inte behöver man trängas inte! Där var rätt varmt även där men det fläktade en del i alla fall…. Och vågigt som tusan var det! Mannen tog sig en och annan dyktur (liiiite ofrivilligt….) och tappade sina solglasögon i vattnet….. Och ja, dom var på när vi skulle bada för solen var väldigt skarp! Letade en stund och hittade dom minsann igen som tur var! 

Naiharn 150504
Nai Harn beach 150504
Naiharn 150504b
Nai Harn beach 150504

Naiharn 150504aNai Harn beach 150504

Två timmar under parasoll så lyckades mannen bli rätt röd i fejset trots vi varit här så länge….så det märks man inte är på stranden eller i solstolen speciellt ofta!

Lite småröd i fejset!
Lite småröd i fejset!

På kvällen moppade vi ner till byn och käkade på J-Fai, lika gott (och billigt) som vanligt! Där e så billigt så det känns knappt som man kan laga maten billigare själv hemma…. (jaja, får i alla fall inbilla mig det……).  Jag gjorde inte många knop alls idag känns det som…… men dom dagarna har man ju också såklart! 

Så glöm inte bort:

”Ibland kan man behöva öva på att lata sig”

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.