Påsk, vänner, familj, matfrossa, pyssel…… osv….

Efter en hel veckas dunderförkylning och med fem dagars feber lyckades jag tillfriskna och kunna göra lite här hemma…. Fick packat upp en del lådor och har pimsat till det så det känns ”som vanligt” igen i huset. Mannen började jobba på gamla jobbet igen i måndags så vardagen kom snabbt tillbaka.

Hemmapims
Hemmapims

Haft besök av lilla gossen Elvis och lillstumpan Alice några gånger denna veckan och det är såklart himla skoj! Många koppar kaffe och liiiite fika faktiskt bara……

Alice & Elvis
Alice & Elvis

Åsså har det ju varit – eller rättare sagt är fortfarande –  påsk och då måste man ju såklart påskpynta…..

Påskpyssel
Påskpyssel

Långfredagen hade vi våra kära grannar på besök och det blev riktig matfrossa….. och dryck….. En trevlig kväll helt enkelt!! Mycket tjatter då vi inte träffats på läääänge och det var så himla skoj och mysigt!

Påskmiddag
Påskmiddag med grannarna

Påskafton var en lugn hemmafixardag och på påskdagen hade vi sedvanlig äggrullning tillsammans med mina syskon och familjer och det blev ännu mer mat och dryck och en trevlig kväll. Lilla Alice var påskagumma och hade sin premiär som äggrullare…..

Glad Påsk
Glad Påsk önskar Alice

Det har varit en hel del fixande här hemma och mannen har tillbringat lite tid utomhus (jag har minsann hållit mig inne för det är SKITKALLT ute!) och han har varit värd en god Chang mitt i allt arbete också. Den smakar gott även här hemma men inte i närheten som i Thailand…. Solen skiner lite här då och då och snart ska det väl bli lite temperatur också så även jag kan vistas ute…..

Avnjuter en god Chang i uterummet
Avnjuter en god Chang i uterummet

Lilla prinsessan Elvira med föräldrar har varit och hälsat på idag och det blev en riktig gofika! Men snart känns det som det får vara slut på alla såna onyttigheter….. Det har blivit lite väl mycket av den varan på sistone!

Prinsessan Elvira

Alltså, annars vet jag knappt vad som hänt mer den senaste tiden mer än att tiden går och vedhögen minskar i förrådet…. För eldar i spisen gör vi varje dag fortfarande så varmt och gott har vi i alla fall inomhus….

”Dröm om morgondagen, minns gårdagen och lev idag”

Sawadee!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.