Nyårsafton!

Då är det alltså sista dagen på detta året! Jösses vad tiden går! Känns inte som det är så värst länge sen förra nyåret som vi firade tillsammans med några av våra goa grannar hemma i Billeberga. Saknar er!! Synd ni inte kunde vara här och fira med oss!

Nyårsafton
Nyårsafton

På dan åkte vi till det största köpcentrat som heter Central World där vi tillbringade rätt många timmar….. Där utanför har dom på nyårsaftonskvällen en hel del aktiviteter och musik och den största ”countdown” vid tolvslaget. Där brukar tydligen vara vansinnigt mycket folk och dom hade rejält med poliser, militärer och ambulanser redo om något skulle inträffa. Det är säkerhetskontroller när man ska in i köpcentra och till skytrain och liknande så förhoppningsvis ska inga dårar kunna ta sig igenom och hitta på nåt skit……

Nyårsafton 2015
Nyårsafton 2015

Vi själva hade bestämt oss för att ta oss till en rooftopbar som jag läst mycket positivt om och där många tipsat om att det skulle vara ett bra ställe att vara på nyår. The Nest heter stället och dom hade biljetter man kunde köpa där det ingick 2 st dricka för 800 baht. Det är inte jättebilligt men det var det billigaste stället jag hittade… Vissa av takbarerna hade menyer upp till rent löjliga summor som 24 000 baht/person för en 7-rätters meny inkl välkomstdricka och bubbel vid tolvslaget…. Alltså ca 5500 kr/person….. På vägen dit stannade vi bara till på en restaurang vi tyckte såg trevlig ut och käkade. Inget avancerat alls då vi tyckte det räckte och inte behövde vara så ”fancy” bara för att det var nyårsafton. Gott var det i alla fall och mätta blev vi!  

Nyårsafton 2
Nyårsafton 2015

Där var mycket folk och massa ös på The Nest och det kändes nästan som jag och mannen kanske var lite mormor & morfar där….. MEN, vi hade väldigt skoj och konstaterade sen att vi i alla fall inte var äldst…. hihi…. Tyvärr var det inte det bästa stället att se fyrverkerier men vi hade en kul kväll i alla fall!! Och då vet man det  till nästa gång….  att det inte e ett sådär jättebra ställe att fira nyår på om man vill se mycket fyrverkerier. 

Men vi önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

IMG_5170
Gott Nytt År!!!

”You don´t need to see the whole staircase,

just take the first step”

Sawadee!!

2 thoughts on “Nyårsafton!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.