NU har det hänt!!!!!

Japp, idag var det dax!! På med gympadojjorna, shorts o linne och powerwalka!! Jadå,hör och häpna, kl 8 var träsktrollen på väg…. Ner till strandpromenaden och full fart (eehhh, eller i alla fall framåt….) Puhhh, jobbigt värre….. men lagom varmt innan solen hunnit börja gassa för mycket. Och faktiskt vääääldigt skönt! Att kunna vara ute och gå utan att frysa och att axlarna ska behöva sitta uppe i öronen….  att gå längs med havet är verkligen fantastiskt! Glädje och lycka!! Och minsann en halvtimme blev det (jaaa, jag vet…. det är kanske inte så jättelänge….) men det vill till att inte börja för häftigt för då kan man väl inte röra sig imorgon….. Vi har ju promenerat en hel del sen vi kom hit men inte så här i motionssyfte så vi är nöjda! Vi har ju i alla fall börjat och har som mål att det ska bli dagligen.

Härligt att powerwalka vid havet
Patong Beach kl 8.30 på morgonen, såååå fint!

Efter promenixen, en liten dusch och frulle på det sen bar det iväg till beachen idag igen! Ännu en dag med klarblå himmel och ca 33 grader…. Några timmar på våra saronger (som vi för övrigt hittade för 100 Baht/st på väg hem igår kväll) i skuggan av några träd blev det innan vi slog oss ner på en enkel, liten restaurang precis vid strandkanten och njöt! Det var dax för lunch! Och vilken lunch sen……

Myspys på stranden

Våra följeslagare även på stranden! Julklapp från Elvira och ”resaivägpresent” (ugglan då alltså…) från lillsyss och svåger! 

Lunchdax på stranden


….. studentlivet har börjat! Det fick bli EN flaska sodavatten att dela på…. hihi, nädå, vi tog vars en cappuccino och delade på en sandwich m lite pommes, räckte mer än väl! Och gott! Sen var det dax för mannens skola och jag stannade på hotellet och meckade lite….

Mannens skolböcker och läxläsning

Ikväll tog vi en promenix (oj, vad vi rör på oss helt plötsligt…! ) bort till svenska gatan och käkade än en gång på Break Point där vi åt för några dagar sen, god mat och billigt! Och kolla vad vi hittat! En lowcalorie öl som faktiskt är GOD! San Miguel, och inte mycket dyrare än Chang el Singha, Så den kan man ju dricka emellanåt istället för Chang/Singha. Så känns det i alla fall liiiite bättre….


Mixed sallad, garlic bread, Fried rice in pineapple, Chicken sweet & sour och två San Miguel, 420 Baht (110 kr ca)! De e billigt! Lite shopping i mataffären på hemvägen, alltid bra att ha lite mat att göra/käka på hotellet och kunna göra eget te/kaffe. Läxläsning på det och en liten skype med födelsegrisen Nattelisan och de andra i huset i Billeberga, dock väldigt tråkigt internet så det blev lite si och så med snackandet… Men bättre lycka nästa gång! Natti Natti!

Grattis på födelsedagen min fina tös!! 
”En mor håller sina barn i handen en kort stund i livet,
men för alltid i sitt hjärta”

Chiao!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.