Myspysdag

Jahapp, efter fortsatt drömmande och telefoner som börjar spela upp gamla inspelningar mitt i natten blev det inte så värst bra sömn inatt…..Och när vi sen har haft besök av den här lilla prinsessan…..

Elvira 8 mån

……nästan hela dagen, ja, då har man ju knappast haft varken tid eller lust att göra något av det vettigare slaget! Ljuvliga lilla Elvira! Jaja, hennes mamma Nattis och moster Steffi var också med …. Varav mostern är precis lika duktig (haha eller kass) som jag när det gäller datorer…… 😉 Därav hennes besök här – att få låna datorn (ja, för det har hon ingen riktigt fungerande, hur nu en 24-åring INTE kan ha det…..) Men efter mycket suckande och stånkande fick hon i alla fall gjort vad hon skulle och kunde lämna datoriserandet igen. Men mysigt att ha dom här hela dan såklart! 

För min del försöker jag fortfarande bli klokare på alla dom här konstiga termerna….. Och i mitt googlande och letande efter kloka tips och råd trillade jag över de här tre e-böckerna som verkar rätt intressanta……. Någon som redan läst dom? Fördelen när man köper dom e att man kan ladda ner dom direkt och slippa vänta på leverans på posten (bra för såna otåliga som jag….) Tycker väl inte dom e speciellt dyra heller, så det är nog inte alls omöjligt att det blir nån av dom tror jag 🙂

Hur du syns på Google – För nybörjare Pris 150 SEK
I dag är det möjligt för alla med måttligt datorvana att själva fixa så att deras budskap eller produkter kommer på Googles första sida. Den här e-boken beskriver hur, utan hjälp av dyra IT-konsulter.
 HTML på svenska – lär dig göra hemsidor  Pris 99 SEK
HTML på svenska är förmodligen den mest använda svenska kursen för alla som vill lära sig att göra hemsidor. Nybörjare kan snabbt komma igång och använda HTML med hjälp av den här e-boken.        
http://htmlkurs.reflink.com/a18707

Sökmotoroptimering – konsten att hamna högst  Pris 99 SEK

Många av dina besökare har egna hemsidor, bloggar, Youtube-kanaler och företagswebbplatser.Alla tjänar de på att hamna högt i sökmotorernas ranking och med strategierna i den här e-boken är det möjligt.HRMMMPFFF, SÅÅ  BRA DET GÅR…….  Sagt va, får nog köpa mig några böcker för det känns som om det här kopierande och länkande inte blir så bra….                                                                                                                                            
Så e ni också i behov att lite kloka tips och råd i den här komplicerade IT-världen kan ni bara klicka på länken så kommer ni direkt in på sidan där man kan ladda ner de olika böckerna.


Men idag får det nog räcka, snurrar tillräckligt ändå i den här knoppen….. Imorgon blir det nog till att kanske göra lite vettigt (eller…..). Sov gott alla vänner! Chiao!

Khao Lak 2010

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.