Mr Cobra says hallo and welcome home!

Jodå, ett trevligt ”välkommen hem” fick vi allt när vi kom tillbaka till Samakkea efter vår Penangresa! Mr Cobra hade intagit en plats framför ytterdörren!!! Han var kanske inte jättestor men typ 1 meter lång var han i alla fall och han kände sig nog lite arg för att vi störde honom för han blåste upp sig, läskigt att se dom så nära inpå sig. Nog vet man att det finns ormar men så länge man inte ser dom så tänker man inte så mycket på det men nu kommer man allt att titta sig runtomkring både en och två gånger i området här! Jaja, han slank iväg in i rabatten så småningom så vi kunde komma in i huset igen.

mr-cobra-halsar-oss-valkomna-hem
Mr Cobra hälsar oss välkomna hem!

Ja, vi har som sagt varit i Penang, Malaysia, i fyra nätter då jag skulle söka nytt visum och det gick tack o lov bra! Det är första gången vi är på Penang och vi blev verkligen positivt överraskade! Jättemysig ö och Georgetown var en supertrevlig stad. Sammanfattningsvis hann vi med en hel massa på dessa dagarna och har konstaterat att hit åker vi gärna fler gånger!

Propellerplan, skybar, mat, drinkar, mysigt hotell, hyrt moppe, bytt moppe, mat, Tigeröl, reggaebar, Thai Embassy, visum, tåget upp på Penang Hill, svettats, njutit, vyer, sol, Hard Rock Hotel, matfrossa, Mojito, poolhäng, ösregn, farbror Åskar, SPA, middag på 59:e våningen, ostron (örk – inget för mig), Georgetown, street art, jetty på pålar, cykelrickshaw, uggleshop, Tigeröl igen, mat, kortspel, shopping, Monkey Bar, nattliv, mer shopping (o en resväska….) och massa, massa mer! En helt toppen långweekend har vi haft och är verkligen helnöjda med vår resa!

penang
Penang
hard-rock-hotel-penang
Hard Rock Hotel Penang
matfrossa-pa-hard-rock-hotel
Matfrossa på Hard Rock
pool-spa-chill
Pool och SPA chill
penang2
Georgetown till fots och middag på hög höjd

Innan vi åkte till Penang hade vi några dagar med trädgårdsfix och vi fick även en hel massa regn! Det kom ca 100 mm på bara ett par timmar och det är inte lite det! Lite översvämning i trädgården då brunnarna inte riktigt hann med men som man säger ”efter regn kommer solsken”!

tradgardsfix
Trädgårdsfix och lite regn

”Never regret a day in your life:

Good days give happiness,

Bad days give experience,

Worst days give lessons,

And best days give memories”

Sawadee!!!

 

2 thoughts on “Mr Cobra says hallo and welcome home!”

    1. Hmmm, ja den hade gärna fått hålla sig borta…… Men du har rätt, det andra var/är hur härligt som helst! 😀 Hoppas allt e bra med dig och familjen Tina! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.