Lyx i mass!!!!

Midsommarmiddag och firande av vår 6-åriga bröllopsdag hade vi bestämt oss för att intaga på Le Celtique bara ett par hundra meter (shortcut vägen…) hemifrån så vi skulle slippa ta moppen och därmed kunna dela en flaska vin! Det har vi inte gjort under hela tiden här eftersom vin e förhållandevis rätt dyrt … Mannen var ändå lite tveksam till att gå… det är en liten grusväg typ och kanske lite småmörkt på sina ställen – där finns kanske ormar ju…..  men ähh, vi tar ficklampan med oss! Sagt och gjort, efter en liten skål här hemma (ehhh, kanske mer än en blev det nog…) för att fira mannens sista skoldag och givetvis midsommarsnapsen, traskade vi så iväg.

Booohhh
Booohhh!!!

Och vi gick där och diskuterade och höll koll…. -Alltså, tänk om här e en orm rätt vad de e???? vad gör vi då???? frågade mannen…. -Tja, jag…….. -Uuuhhhhh, där e en!!!! Mannen hoppade rätt högt då han nästan var på väg att trampa på en och vi fick lite eld i häcken kan jag säga!!! Läskigt!!! Den var säkert 3 meter lång och hur tjock som helst…. haha, nädå, men den var rätt lång men dock inte så tjock… tror det var en liknande som vi hade i trädgården för inte så länge sen… Jaja, dom finns ju lite varstans här……Jaja, vi kom fram till restaurangen helskinnade i alla fall!

Lyxmiddag på Le Celtique
Lyxmiddag på Le Celtique

Vi var sugna på att verkligen lyxa till det och valde mat från det franska köket. Sniglar i vitlök, Pilgrismusslor på spett med stekta potatishalvor, ris och salsa, Lax med stekt potatis, röror och supergod sås, och en flaska rödvin och en stor flaska vatten blev kvällens måltid och fy tusan vad gott det var!!!!! Och så himla uppassad man blir där av personalen! Verkligen ett superställe!!!!!! Och ja, det blev den dyraste middagen sen vi kom hit…… 2500 baht, ca 600 kr…. Värt det utan tvekan!!!! Proppmätta traskade vi ormvägen tillbaka och faktiskt blev det sänggång nästan direkt vi kom hem… helt slut i rutan!

Idag tog vi tuk tuk in till Patong (långt om länge när den vi beställt inte kom och fick beställa en annan…) för att hämta vår nya familjemedlem…. en egen liten begagnad moppe! Skönt att ha en egen och inte behöva hyra när vi kommer tillbaka.

Tuk tuk tur till Patong
Till Patong för hämtning av vår moppe!

På hemvägen stannade vi och käkade lunch på en restaurang uppe på berget med utsikt över Kata Noi, mys!

Lunch med utsikt!
Lunch med utsikt!

Efter lunchen och ett snabbesök hemma körde vi vidare till ”våra” massagetjejer i Rawai för några timmars avkoppling….. Bodyscrub, oljemassage, fotmassage och manikyr & pedikyr blev mina val idag och sååååå gott!! Och det är ju så att det är verkligen lyx att kunna ha råd med det…. 1350 bah för 4 timmars behandlingar, 330 kr…. Löjligt billigt nästan! Men underbart!!!! Kommer sakna er tjejer, men vi ses om några månader igen!!!!

Welcome Massage Rawai
Welcome Massage Rawai

”Unna dig, din kropp kommer att tacka dig….”

Sawadee!!

2 thoughts on “Lyx i mass!!!!”

  1. Tack så mycket! Det var en grön orm med bruna streck och jag tror det var en sån vi hade i vår trädgård en gång så tror inte den var giftig…. Tack för länken! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.