Livets hemska vändningar, mello och mustjuv

Alltså, seriöst!!!! Lilla musen eller vad det nu är….. Kollade den där lilla fällan saneraren satt ute i skåpet (där vattenavläsaren mm sitter…), men där var INTE någon fälla kvar!!! Den/någon har alltså asat hela fällan med sig in i våra innerväggar nånstans, hur i hela friden det nu gått till?????? På nåt vis har fällan i alla fall försvunnit!!! Detta är ju sååååå spännande…. Kruxet e ju att om dom ligger och dör nånstans kan det ju osa rätt så mycket…. Uuuurkkk….
Jaja, idag skulle det ju varit full rulle med flytt och grejor men så blev det minsann inte… Chrille mått lite kasst inatt och var helt slut idag…. Så istället blev det en runda till tippen, tvättat bilen och röjt i garaget lite till så nu e där så gott som klart. Pappersarbete ska ju också göras och nu blev det också klart (i alla fall det mesta..) Och så skulle vi ju passat lilla prinsessan idag men vågade inte riskera att det är någon magsjuka hos familjen Larsson (känns inte riktigt läge för att bli sjuka nu…. ) så det bidde inget med det, tyvärr.

Mormor och morfar med prinsessan

Det fick bli mello med maken (och vilken låt programledarna sjöng, så himla häftig! SVT lyckades verkligen med inledningen!!) och lite go mat och dryck till det! Det blev minsann hemmagjort Fried rice in pineapple, med kyckling och räkor, och en Leo till det!! Gott blev det! Det är något jag väldigt gärna vill lära mig, laga riktig thaimat! Hade verkligen varit superkul att kunna gå en matlagningskurs när vi är på plats (om 9 dagar är vi i värmen!!!!!) Och såklart en liten Hong Tong både före och efter maten (och för er som inte vet vad Hong Tong är så är det en thailändsk whisky, om än väldigt mild!)

Stekt ris med ananas och kyckling och räkor

Har idag fått ännu ett bevis på att livet kan vända alltför fort… och att man ska ta tillvara på sitt liv och sina nära och kära. Allt det här planerandet…. ”Det ska vi göra när vi blir pensionärer”, ”Det ska vi göra sen när vi har råd”, ”Det gör vi sen när barnen blivit stora och flyttat hemifrån”…. Allt detta SEN….. Oavsettska man leva var man står i livet och hur gammal man är ska man leva NU och inte SEN! Mina tankar finns hos en ung tjej, och hennes nära, vars liv idag tog en fruktansvärd vändning… Ta vara på varandra! 

Försöker avsluta varje inlägg med egna bilder från tidigare Asienresor men idag blir det fantastiska bilder som min kära lillsyss tagit på sina resor. Helt underbara! 

7 dagar
Emmas bilder från Phi Phi Island
Emmas bilder från Thailand

”Själar säger aldrig farväl”

Chiao! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.