Koh Lanta dag 2

Japp, efter lite moppande i krokarna här igårkväll stannade vi till på en bar/restaurang för lite dricka och bara nåt litet att käka…. Hittade ett supermysigt ställe en liten bit ifrån där vi bor där vi satt ett litet tag…. Moppade sen hemåt där vi slappade i vår bungalow och jagade några kackerlackor (en inne på rummet och några små ute på vår toalett…) och lyssnade på regnet som började senare på kvällen…  för att inte tala om farbror Åskar! Han var ilsk igår kan jag berätta…. Både på senare kvällen och sen mitt i natten när jag vaknade av världens brak! Jösses, höll på att trilla ur sängen!!!! Han lugnade sig dock så småningom tack och lov!

Galaxy bar & restaurant

Galaxy bar

Men imorse var det över igen och strålande sol när vi vaknade till härligt havsbrus! Helt underbart!! Något lite trötta kanske då vi ju varit vakna en del inatt… Men frulle på hotellet innan vi gav oss iväg på en liten runda lite norrut och sen vidare söderut… mysigt att bara moppa runt på ön…..

God morgon Koh Lanta

Vi stannade nere på Klong Nin beach där vi lunchade på ett trevligt ställe vid stranden. Och idag har det varit varmt så vi klarade bara av en liten stund på stranden (och då e de VARMT om vi inte klarar ligga på beachen….!) Men något dopp fick vi tagit i alla fall (inte speciellt svalkande dock!) innan vi packade ihop och satte oss på moppen så vi kunde få lite fartvind som svalkade av oss lite…..

Klong Nin beach

lunchdax klong nin

Klong Nin beach 2

När vi moppat ett tag och fortfarande var rääättttt så varma stannade vi till på ett massageställe inne i Saladan (huvudbyn på Koh Lanta) och tog en liten fotmassage (ja, jag vet, lyx med två gånger samma vecka!) och det var itne dumt alls! Stannade sen till på en reggaebar och tog en dricka och spelade lite kort innan vi drog oss hemåt vår bungalow.

Kortspel Koh Lanta

 Tänkte slappa en liten stund innan vi hade planer på att bege oss till en bar lite längre bort som skulle ha ”halfmoonparty” ikväll….. Så en liten skål alla vänner!!

”Låt inte dina drömmar förbli drömmar”

Sawadee!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.