Kärlek, resor och datinglista

Jisses, nu är det inte många dagar kvar!!! Och ännu en sak som fallit på plats – mannens internationella körkort har äntligen kommit! Skönt!! Så nu kan han köra bil lagligt i Thailand också! Men nu börjar man fundera på vad har vi glömt?? Känns som det måste vara nåt….. kan bara inte komma på det riktigt…. Förhoppningsvis kommer vi på det eller så har vi allt under kontroll (haha, har lite svårt att tro det förstås) 

Funderar…..

Alla hjärtans dag närmar sig och naturligtvis är det en fin dag men kan ändå inte undgå att tänka att man kanske ska ge kärlek, vara omtänksam, ge uppmärksamhet och vara snäll och vänlig varje dag hela året…. känns som världen hade sett lite bättre ut då…. Som att jag idag fick ett gulligt sms som verkligen värmde i hjärtat – ”du inspirerar ska du veta”, tack för dom fina orden! Så glad man kan bli att få lite bekräftelse på att man kan inspirera, om så det bara är en person så känns det verkligen skoj! Kärlek och resor går absolut ihop och eftersom vi snart ska ut o resa kommer här en kul artikel om dating och backpacking!! 

Från Koh Lipe, och vår backpackerresa 2011-2012

Kilroy har listat 11 punkter du troligtvis kommer att känna igen om du har dejtat som backpacker. Här har du listan!

1. Språkbarriären 
Ni får helt enkelt använda kroppsspråket och hälften av tiden ni umgås spenderar ni på att… göra charader?
2. Lyxen
Hur otroligt lyxigt det känns när din dejt bjuder dig på finmiddag: nudlar MED sås OCH grönsaker!!
3. Dejterna
De oslagbara dejterna du kommer att minnas livet ut. På en öde strand i Kambodja, på toppen av ett berg i Nya Zeeland eller på en filt i Ugandas regnskog.
4. Klumpen i magen
Klumpen i magen (eller kanske lättnaden?!) av att du vet att ni snart måste skiljas åt.
5. ”Walk of Shame”
Att behöva göra världshistoriens värsta ”Walk of Shame” – ner från en hög och vinglig våningssäng i ett doorm fyllt med främmande människor som stirrar.
6. Romantiken
Det mest romantiska någon gjort för dig är att ändra sina resplaner för din skull.
7. Tjatet från vännerna
Det konstanta tjatandet från dina vänner ”Det är en semesterflirt, det kommer aldrig att hålla”.
8. Dejtad för din inre skönhet
Du vet att du blir dejtad för din personlighet och inte ditt yttre. Du har förmodligen inte kollat dig i spegeln på ett tag, håret står åt alla håll och dina snyggaste kläder ligger hemma i Sverige.
9. Folk tror att du blivit galen
Du börjar helt spontant att dansa Små Grodorna och sjunger snapsvisor hejvilt. Du vill ju få din nyfunna kärlek att förstå våra svenska traditioner.
10. Intensiviteten
Det är svårt att slå känslan av den intensiva kärleken som uppstår på resande fot.
11. Kärlek för resor och äventyr
Insikten du får när du inser att ditt hjärta alltid kommer att klappa hårdast för resor och äventyr. Ska du binda dig då måste hen vara perfekt!


För övrigt har det varit pappersarbete idag och sen kom Natta och Steffi och hälsade på en sväng och stannade på middag. Så en riktig hemmadag alltså 🙂 Take care!! 

3 dagar!!!!!
Patong 2009
”Don´t say 
There´s still time
or
Maybe next time
Because there´s also
the concept of
It´s too late”

Chiao!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.