Japp, studentlivet kan vara hårt….

Ja, inte e det lätt att vara en fattig student…… dax att räkna och ta hand om alla småpengar! Och jodå, där e minsann till många påsar nudlar……  Skämt åsido, men man får mycket smått, tex 0,25 bahtare, typ 7 öre då…….. Men med allt så var det väl ca 150 baht, antingen 4 chang på 7/11 eller 3×10-pack nudlar……. 
Och så var det tid att besöka bankomaten idag och det kan vara lite ”juxigt” det också…. Första var stängd, andra hade alldeles för dålig kurs, tredje, fjärde och femte var stängda men på den sjätte fick i alla fall ut hälften av vad vi tänkt….. Jaja, vi skulle ju såklart gått in på banken tidigare istället så blir det bättre kurs och man kan ta ut mycket mer på en gång….. Men nu hade ju inte banken öppet idag så då fick det ju bli såhär! Tog en liten tur på moppen efter det och på Rawai beach kunde man verkligen kalla det för lågvatten……
En liten tur till Karon viewpoint där vi bestämt träff med två svenskar vi fått kontakt med via fb (Facebook e bra många gånger!) för att sedan käka middag tillsammans på en av restaurangerna en bit därifrån. Kul att träffa andra som känt som vi – trötta på ekorrhjulet i Sverige……. 
 Dick och Lena kommer från Uddevalla men har köpt hus i Bang Tao och ska liksom vi se om dom kan bygga en framtid här, skoj! Så det blev ett antal timmar på restaurangen där och när dom stängde kl 21 var det till att bege sig hemåt igen. En mycket trevlig kväll och kul att utbyta tips, ideér, tankar och erfarenheter med nån som är i liknande situation som oss! Tack för en trevlig första träff!!! 
 
Annars har dagen bjudit på lite ps, dator, plugg och lite plantering, eller rättare sagt omplantering, av en del växter här. Men jorden tog slut så det blir till att köpa lite mer…..Och så kom John på besök tidigt…… John Blund då alltså…. Så bara att samla ihop kroppen och masa sig in i bingen…..

”Spend life with those who makes you happy,

not those you have to impress”
 
Chiao!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.