Dax att lämna Koh Lanta

Igårkväll stannade vi ju kvar på vår resort och käkade middag där igen. Och jag måste bara säga att deras kock….. går INTE av för hackor!!!! Vilken mat! Tror nog det toppar listan på godaste maten ever i Thailand! Vi har ätit tre middagar där och dom har varit helt fantastiska alla tre!! Sjukt gott!!!! Om ni åker till Lanta…. o även om ni inte bor på resorten rekommenderar jag er absolut att åka dit och käka middag, vilken smakupplevelse – outstanding!!! Mannen beställde Pad Ped – starkaste dom hade på menyn – och han fick det starkt! Men sååååå gott! Och så fick han in lite gurkskivor liggande på is vilket hjälper mot ”starkt i munnen”…. Jag tog massaman och det var galet gott! Super allting!!!! 

Middag på Nautilus

Men imorse var det dax att bege sig ”hem” till Samakkea igen och vardagen….. Vår transfer hämtade oss 07.20, (för tidigt för frukost på hotellet men dom gjorde iordning ett par mackor m smör och marmelad och vars en banan, så gulligt!) och så hämtade upp några andra på vägen (en flock kineser som bara vimsade runt vilket gjorde att vi fick vänta en massa varpå chauffören sen fick trycka gasen i botten för att vi inte skulle missa båten….) Havet var lugnt idag och solen strålade från en knallblå himmel så det blev en lugn båttur. När vi närmade oss Phi Phi var det dax att byta båt – som vi fick göra mitt ute på havet – men det gick bra det också.

båtbyte

Efter några timmar till havs var vi så tillbaka på Phuket och transfern körde oss till Samakkea. Ett dopp i poolen och lite lunch innan mannen moppade iväg till skolan. Och jag har suttit med fötterna halvvägs upp i himlen nästan hela eftermiddagen…. elefantias igen…. skitfötter och ben….. Jaja, varje framsida har ju som sagt även en baksida…. Och för min del är det väl baksidan med värmen att fötterna och benen svullnar upp…. En liten samlingsbild från Nautilus resort får ni idag så kommer recensionen imorg kanske ….. eller dagen efter….. eller……. Den kommer i alla fall!!! Nu ska vi ta oss ner till byn för att kränga lite…. Smaklig spis önskar jag oss! 

Nautilus Resort Blommor
Nautilus Resort, Koh Lanta

”Momento Viviere”

(Kom ihåg att leva)

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.