Jaha, och hur gick detta till?????

Efter gofrullen hemma i fredags hade vi en hyfsat lugn dag, vid böcker och datorer, innan mannen moppade till skolan och jag gjorde mest ingenting…… Det blev middag hemma och hade väl tänkt att bara chilla men av nån konstig anledning så hamnade vi här……

Sunshine bar i Rawai igen!
Sunshine bar i Rawai igen!

……på Sunshine bar i Rawai! Igen!! Vet inte riktigt hur det gick till men det vi var väl inte jättesvårövertalade när mannens skolkamrat tyckte vi skulle ses där på kvällen igen…… Och vi hade precis lika kul som förra helgen! 

Bucket!!!
Bucket!!!

Och den där pålen man kan klättra upp för och ringa i en klocka för gratis shot ser ju inte så jättehög och svår ut….. MEN, den e inte helt lätt har man förstått när man tittat på alla som försökt! Och även mannen har sagt att nej, det fixar jag inte! Men när stället stängt (ja, som vanligt är vi ju kvar till sist….) så vågade han och Emmy sig på att prova! Och efter ett antal försök och sen guidning av en av dansarna lyckades mannen minsann nå toppen!! Duktigt!!!! (Dock blev det ju ingen shot eftersom dom stängt…. men mannen var inte så värst ledsen för det!)

Mannen klarade nå toppen!
Mannen klarade nå toppen!

Jaha, så igår var vi ju då inte så värst pigga och alerta så vi moppade ner till beachen ett par timmar istället för fix och don hemma (det springer ju inte ifrån oss så vi tar det en annan dag….). Tyvärr har den där smogen dykt upp igen så det var inte mycket till sol som lyckades ta sig igenom men gott att slappa på beachen ändå, de e ju varmt! 

Nai Harn beach
Nai Harn beach

På kvällen blev det middag på Masita korean bbq igen och det var precis lika gott som förra gången! Mums!!! Även om man kanske inte gillar koreansk mat finns där en massa annat att välja på! Gott!!!

Restaurang Masita, Korean BBQ
Restaurang Masita, Korean BBQ
Restaurang Masita i Phuket town
Restaurang Masita i Phuket town
Masita korean bbq
Restaurang Masita i Phuket town

Recension: Ett rätt så stort ställe som ligger längs med Chaofa West på väg in mot Phuket town. En liten nackdel är ju att dom ligger alldeles utmed vägen som är rätt så hårt trafikerad och det innebär ju såklart en del buller men om man inte bryr sig nämnvärt om det är det ett väldigt trevligt ställe. Dom har både små salor man kan sitta i eller vanliga bord och stolar om man föredrar det. I varje bord finns det en nedsänkt grill som man  grillar sin egen mat på. Har blivit bemötta av mycket vänlig och leende personal båda gångerna vi varit där och servicen är klart godkänd. Dom har en mycket fräsch och enorm buffé uppdukad där det bara är att plocka till sig vad man e sugen på. Och här finns absolut nåt för alla även om man inte gillar typisk koreansk mat. Massa olika sallader, olika thaigrytor, pasta och pastasåser, olika sorters kött, kyckling, fisk och seafood och grönsaker (att grilla själv vid bordet), soppa, alla möjliga sorters såser och dippa, och så har dom ett stort urval av sushi! Och så givetvis den berömda kimchin (och den e supergoooood!).  Och till efterrätt kan man om man e lite sötsugen plocka till sig en skål med glass. Allt är verkligen fräscht och det kostar alltså bara 199 baht!! (alltså under 50 sek/person!!!) Det är verkligen ett ställe att rekommendera på alla sätt och vis!!!! Det är helt i vår smak och får toppbetyg! 5 stjärnor! 

Proppmätta hoppade vi på moppen lagom till det började duggregna…. och hann köra en liiiiten bit bara innan himlen öppnade sig och det blev ett riktigt oväder! Inte jättekul kanske att sitta på moppen då men vi hade i alla fall våra ponchos även om dom inte håller helt tätt. Dock sitter jag lite mer utsatt med mina fötter så när vi kom hem var mina vita, eller rättare sagt före detta vita, skor dyngsura och mina strumpor kunde jag vrida ur….. Kvällen blev ung och vi slocknade som grisar! 

”I´m not lazy,

I´m just on my energy saving mode”

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.