Huset fullt!

Då har tiden alltså redan kommit då våra gäster ska komma och hälsa på i två veckor! Och såklart får man ju fixa och dona så dom känner sig välkomna….. Det kan ju få kännas som lite hotell när dom anländer i alla fall för sen blir det minsann dom som får passa upp på oss… Hihi, nädå, det ska verkligen bli jättekul att ha lite vänner här! 

Elefantrummet klart för sina gäster
Elefantrummet väntar på sina gäster

I ”Elefantrummet” ska det bo två stycken så därför fick dom ju såklart två svanar… Och det är faktiskt första gången jag testade göra såna och får nog säga att jag e rätt nöjd med resultatet…..

Röda rummet väntar på sin gäst
Röda rummet väntar på sin gäst

Röda rummet får en gäst denna gång och hon får nöja sig med en svan… Riktigt kul är det att fixa och dona till våra gäster!

Städat och klart på toa också
Städat och klart på toa också

Givetvis fick toan också sig en omgång städ och lite blommor såklart! 

Så efter lunch anlände gänget! Och så himla kul!! Och vilka godsaker dom hade med sig!! Och Zoegas kaffe…. Och så påslakan från IKEA! För det är inte det billigaste här….. Tack snälla ni för allt ni asade med er!! 

Mumsigt värre!!!
Mumsigt värre!!!

Det blev en eftermiddag vid poolen i riktigt härligt väder och på kvällen begav vi oss till ”tysken” (restaurang med tysk ägare som e allmänt kallad för tysken…) för lite gott käk innan vi körde en liten runda genom byn så våra gäster fick se liiiite av byn i alla fall. 

Coola gänget!

”Det är okej att ha en annan åsikt än mig.

Jag kan ju inte tvinga dig att ha rätt”

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.