Havets enorma kraft….

Usch, idag när vi var på beachen fick vi ännu ett bevis på havets krafter….. Var på Nai Harn, lite sol och moln om vartannat och där var inte så värst mycket folk…. Men en liten bit ifrån oss var där ett stort gäng kinesiska ungdomar som badade och hade skoj i vågorna – som var rätt stora även idag – och helt plötsligt ser vi att det blir lite panik hos dom och dom drar upp en kille liggandes på en minisurfplatta (typ sån frigolit barn brukar ha och hänga på) och hojtar och lifeguarden och några andra thaiare kommer springades…. Dom hämtar en bår och får fixerat nacken på killen som sen åker iväg i ambulansen……. Gäller verkligen att vara försiktig, speciellt vid denna årstiden när det kan vara extremt vågigt och strömt…… Hoppas killen klarade sig utan alltför allvarliga skador…..

Vi hade köpt med oss baguette och lite pålägg och käkade frulle på stranden, och det tyckte uppenbarligen duvorna också var intressant….. Mannen utövade duvjakt flera gånger…… Det blev någon timme där med pluggeboken och jag min lilla bok… (ännu en….) innan det kom stora grå moln och några regndroppar så vi packade ihop oss och körde hemåt. 

Frulle på beachen 2015-06-05
Frulle på beachen
Nån timme blev det i alla fall idag!
Nån timme blev det i alla fall idag!

Inget regn kom så vi tog en tur i området här på ännu några vägar vi inte kört på…. Och fann en härlig utsikt över Chalongbukten (mannen hade lite problem utan solbrillor….).

Moppetur i området
Moppetur i området

Ett litet dopp i poolen när vi kom hem och lite skypande innan det började droppa lite igen när mannen skulle köra till skolan…. så det blev premiär för hans tjusiga regnställ! Vackert!! Dock åkte det visst av en liten stund senare bara……

Nyinköpta regnstället
Nyinköpta regnstället

Och jag lyckades under eftermiddagen lägga ännu en bok till handlingarna…… 

”Om du talar sanning
behöver du inte minnas något”
                                        Mark Twain

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.