Harley Davidson restaurang!

Dagen började sisådär idag…. blev nog en liten Hong Tong för mycket inatt, haha… Så någon powerwalk bidde det inte och ingen beach heller (gjorde iofs inte så mycket då skinnet gott kan få vila lite då och då)! Istället tillbringades dagen på hotellet med plugg och läsande, rätt skönt ändå faktiskt! 
Men efter mannens plugg traskade vi iväg och tog en promenix innan middagen istället, inte dumt det heller även om det inte blev någon powerwalk! Hittade sedan en restaurang som jag tidigare läst om och vi bestämde att där sätter vi oss idag! Nicky´s Handlebar heter den och det är även ett hotell. Superhäftigt!! Här kommer lite bilder!
Bild från Nicky´s Handlebars hemsida

Bild från Nicky´s Handlebars hemsida
Bild från Nicky´s Handlebars hemsida

Recension: En häftig och annorlunda restaurang längs med ena huvudgatan i norra delen av Patong. Såklart lite trafik och så men det gjorde inget då dom spelade rockmusik hela tiden, men med lagom nivå så att man ändå hörde när man pratade. Möttes av supervänlig personal som verkligen hittat rätt yrke! Kanonservice hela tiden och pratsamma som tusan! Dom hade ett antal tv-apparater där dom visade utflykter med motorcyklar och även rockvideos. Beställde vår dricka och maten och det serverades snabbt. Inga väntetider inte! Fried rice (favoriten!), Schrimp tempura m ris, och vars en San Miguel (Japp, lågkalorie….) och maten var supergod – bästa fried rice hittills!! Vi var beredda på lite högre prisnivå än det faktiskt var så vi blev absolut glatt överraskade. Slutade på 550 Baht , ca 145 kr, så absolut klart godkänt! Detta är även ett hotell med 27 rum där alla ser olika ut med rocktema. Hotellet har även pool och anordnar turer med Harley Davidson! Som sagt, rekommenderar VERKLIGEN restaurangen, hotellet har vi ju inte bott på så det är lite svårt att avgöra men det ser fräscht ut! Helt klart bästa hittills under denna vistelsen! 
http://www.nickyhandlebars.com/

Faktiskt hände det inte speciellt mycket mer denna dagen men det är rätt skönt det också! 


”Peace comes from within. 
Do not seek it without”
                                     Buddha

Chiao!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.