Här är det full aktivitet!

Här har det varit full aktivitet några dagar nu känns det som! I torsdags hoppade vi alla på mopparna och styrde kosan mot Kata Beach! I strålande solsken och med packade strandväskor begav vi oss iväg hyfsat tidigt på fm. På vägen stannade vi till vid Karon View point för lite fina bilder. 

Karon Viewpoint
Karon Viewpoint

Började besöket på Kata beach med lite frulle innan vi slog oss ner i den härliga sanden och där stannade vi faktiskt hela dan. Mannen moppade till skolan och vi andra fortsatte jäsa och ha det gott. Kata är en fin strand men vattnet var sådär bara…… lite grumsigt och inte alls så fint som på Nai Harn. Men vi hade en mysig dag i alla fall.

Kata beach
Kata beach

På kvällen mötte vi upp mannen på Håkans bar där vi käkade middag och kollade på Elvis en liten stund….. Och såklart Ronny…. som rockade loss med Elvis på scenen…. Haha, i sin fina ”kotröja” och peruk på huvudet blev det en kul stund! Och helt ok mat som vanligt…..

Håkans bar
Håkans bar

I fredags var vi hemma hela dan och senare på em/tidig kväll stack jag och Jeanette till en liten marknad och skulade sen i regnet på creperian i byn med vars ett glas Sangria, mumsigt värre! När vi satt där kom vi på att våra hjälmar hängde kvar på moppen….. klantigt! Ja, och såklart hängde Jeanettes hjälm på fel håll så när vi skulle köra var det bara att hälla ut en massa vatten…. Mindre kul med en dyngsur hjälm, men en plastpåse först på huvudet slapp hon i alla fall bli alldeles blöt när vi körde för att möta upp de andra på Restaurang Cafe Java där vi käkade riktigt gott! 

Snygge!
SnyggeJeanette!

Nån sorts grillspettshållare med kyckling o fläskkött, stekt ris till och massa såser! Och denna gången lyxade vi till det med lite glass till efterrätt. Mums!!! Tack snälla Jeanette för maten! 

Gomidda på Cafe Java
Gomidda på Cafe Java

Jeanette begav sig i lördags iväg på en dagsutflykt till bla Phi Phi öarna och Khai Island och lite annat däremellan. Vi andra tog lite turer i krokarna till bla Laem Ka beach som denna gång var städad och fin och INGA kineser och speedbåtar! Verkar som dom inte får utgå därifrån längre så nu är även denna strand riktigt vacker och fin igen! Dock inga parasoll att hyra men där finns rätt mycket naturlig skugga om man skulle vilja tillbringa dagen där. Ingen försäljning heller men det finns ju 7/11 och kylväskor…. 

Laem Ka
Laem Ka
Laem Ka beach
Laem Ka beach

Stannade till på creperian (igen) för lite vätskekontroll och en slappestund innan vi tog lite massage hos våra ”nya” massagetjejer vi hittat här i byn. Ljuvligt!! 

Vätskekontroll på creperian
Vätskekontroll på creperian

På kvällen var det dax för ett besök på restaurang Natural i Phuket Town tillsammans med några av grannarna och jösses vad gott det var!! Massa massa mat då det bara beställdes in olika förrätter som alla delade på. Proppmätta fortsatte sen kvällen hos en av grannarna på området innan vi trillade in i bingen mitt i natten – megatrötta! Men tack alla för en supertrevlig kväll!!!!

The Natural i Phuket Town
The Natural i Phuket Town

Amor Vincit Omnia

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.