Grrrr, för helskotta!!!!!

Seriöst!! Det där tockaskrället (som för övrigt inte hörts på länge…. vet inte riktigt om han kanske har hamnat i grytan……) var en ren fröjd att höra på på morgonen jämfört med något korkat, idiotiskt fågelskrälle som håller på hela jä-la natten och piper!!!!! Vilka fåglar sitter egentligen och piper oavbrutet hela natten???? Fy fasen vad irriterande! Och inte e det så att det hörs lite….nädå, känns som den sitter rakt utanför sovrumsfönstret (som vi ändå har stängt) och för väsen! O den sitter säkert där bara för att retas…. Så inatt var det stört omöjligt att somna! När klockan närmade sig fyra (och jag hade legat och försökt hålla för öronen rätt länge….) kom jag på att vi hade öronproppar som vi fick i vår lilla necessär på flyget hit! Så upp ur bingen och hämta dom och tryckte in i öronen och ääääntligen blev det lite tyst! Såååå skööööönt!!! Så några timmars sömn blev tack och lov!! Men inatt hoppas jag vi slipper den….. Men när jag öppnade telefonen i morse blev jag genast lite gladare! Hade fått lite nya foto på systerdottern och lilla goa Elviskillen! Så, här kommer lite foto på dom!! Sötnosarna….

Elvis & Alice
”Jag håller koll på henne matte….”
Alice
Alice

I söndagskväll hade vi lite knyteträff inne hos grannarna och det blev en trevlig kväll med massa käk, dricka och en hel del tjatter! När vi lämnat där tog vi några parti kort innan vi knoppade in i bingen. 

Samkväm hos grannarna
Samkväm hos grannarna

Inte så ofta blir det att vi bara sätter oss på moppen och kör runt lite (tiden räcker inte riktigt till….) men faktiskt gjorde vi det häromdan och hamnade på en nybyggd restaurang/bar som öppnade bara någon dag tidigare och tyvärr inte kommit igång med köket än. Men en go dricka blev det i mysiga soffor på ett supermysigt och fint ställe! Ska bli intressant att gå dit och prova deras meny när dom öppnar köket. Casablanca heter det och ligger i södra ändan av Rawai lite upp på berget så man sitter och har delvis utsikt över rawaibukten. Härligt hus byggt i …. vet inte riktigt vad jag ska kalla det för…. men lite åt det mexikanska/marockanska stuket kanske…. I alla fall superfint!!!

Söndagsutflykt
Söndagsutflykt

En dag vid poolen har det också blivit och det e som vanligt inte helt fel! Nu e det rätt så varmt, igår var det 34 gr här och vi njuter!!! Älskar det! Och kan inte påstå jag längtar hem till kylan…….

Mannen jobbar & jag slappar....
Mannen jobbar & jag slappar….

”Pessimisten säger det är moln för solen.

Optimisten säger det är sol bakom molnen”

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.