Elefantias och toalettbesök!!

Träsktrollets elefantfötter har gjort sig rejält påminda några dagar så det blev till att traska till apoteket för att köpa lite vätskedrivande små piller….. Har använt dom tidigare och dom är väldans bra men man måste ju såklart ha närhet till toalett heeeeela dan….. Så det fick allt bli en sån till frukost igår… Vilket då gjorde att vi bestämde oss för att stanna på hotellet vid poolen hela dan (och det är ju inte sååå himla hemskt så vi led inte nämnvärt….) Lite småmolnigt på fm men sen blå himmel och strålande sol…. På em traskade mannen bort till skolan för att kolla läget och så att allt var ok och vilken tid han ska börja på måndag…. Allt på sin plats så på månd kl 15 börjar studentlivet 🙂 Och så lite lagom mycket datoriserande en stund innan duschen kallade…..

Blivande studenten

”Datorplats” utanför hotellets SPA

På kvällen gick vi ut en sväng, och tog vägen via Bangla Road (som man måste gå en gång i alla fall när man e här). Fick såklart precis som vanligt en massa erbjudande om pingpong-shower, men tack, men nätack! Inget för oss….. Och så får man hålla hårt i maken…. 😉 Sen hamnade vi på svenska gatan (som dom kallar den för här) med en massa svenska restauranger, både lite dyrare (i vår värld i alla fall) och billiga (trots att dom ligger mitt i Patong). Där finns bla Harrys, Karlsson´s, East och Break Point. Vi lyckades få ett bord på Break Point. Super! 

”Svvenska gatan”

Recension: Trevlig restaurang på ”svenska gatan” på Patong. Mycket folk och väldigt omtyckt. Kanontrevlig personal och supergod mat! Mycket liv och rörelse runt omkring och många scandinaver både på denna restaurangen och på restaurangerna runt om. Vill man träffa svenskar kan man utan problem göra det här. Dom serverar både thaimat och västerländsk. Billigt!! Vi åt Pad thai med räkor, Nudlar med seafood, vitlöksbröd och två stora Chang, 360 Baht (ca 95 kr) Rekommenderas varmt!!

Promenix i Patong. Finfin rosa Tuk Tuk

Efter maten gick vi på telefonkortsjakt! Tanken var att köpa vars ett thai simkort så vi har vars ett nummer…. Men si nä, det gick ju inte! Min jä-la telefon e ju för tusan låst till Halebop, skit…. Jaja, maken fick köpt ett i alla fall. När vi kom hem till hotellet chattade jag med Halebop och jo, visst kan den låsas upp… i en TELIA-BUTIK!!!! Jaha, så var det med det då…. mög…. Får väl se om den går att låsa upp på nåt vis här….. Nya tag imorgon! 

”Sometimes, you need to step outside, get some air, 
and remind yourself of who you are and who you wan´t to be”

Chiao!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.