Då flyttar vi!!

Igårkväll när vi vinkat av ungdomarna packade vi in oss själva och våra väskor i en taxi för att ta oss till nästa hotell. Vi kom till ett ställe jag hittat på nätet som heter Me Style Place och ligger lite i utkanten men i närheten av Chatuchak. Ett supermysigt ställe med massa rolig inredning!! Här hade vi ett eget rum och Steffi ett. Fräscht var det och när vi slängt upp våra väskor på rummet tog vi en öl i deras mysiga restaurang innan vi kröp till kojs. Dock inte riktigt lika mjuka och sköna sängar som på förra stället men det var ok ändå. 

Me Style Place Bangkok
Me Style Place Bangkok

En enkel frulle ingick i vårt rumspris och det var riktigt skönt att kunna sitta ute och käka. Det har varit toppenväder hela tiden sen vi kom och förhoppningsvis fortsätter det….. Det blev en dag på hotellet vid poolen som tyvärr inte hade mer än tre solstolar som man inte fick lov att flytta…. och dom stod i skuggan hela tiden….. Det är visst en allmän pool som man får använda när man bor på hotellet. Ok område men tyvärr var där  lite dåligt med platser att sitta bekvämt på. 

Chill på hotellet
Chill på hotellet

Men vi fick i alla fall badat och chillat lite på hotellet innan vi ännu en gång åkte till Khao San och tillbringade vår kväll där. Nästa gång ska jag försöka komma ihåg att boka hotell i det området istället…. Där e ju så himla mysigt!!! Lite goa drinkar och kortspel och såklart ännu en massage…. lyx!!!

Roar oss i Khao San området
Roar oss i Khao San området

”Life is lika a roller coaster.

It´s has its ups and downs,

but it´s your choice to scream

or enjoy the ride”

Sawadee!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.