Då är det dax….

Long time, no seen…. och det har i alla fall en anledning till att bloggen blivit lidande den sista tiden. Det har varit en hel del fixande och trixande här hemma inför den kommande……..

http://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-billeberga-svalovs-kommun-tulpanvagen-3-9009440

PhototasticCollage-2016-04-09-23-31-58
Kök & matrum
PhototasticCollage-2016-04-09-23-36-44
Hall, badrum, sovrum
PhototasticCollage-2016-04-09-23-47-07
Vardagsrum och uterum
PhototasticCollage-2016-04-09-23-53-04
Allrum och Bennes rum
PhototasticCollage-2016-04-09-23-56-42
Uteplats

Foto: Mäklarens fotografier från vår annons på Hemnet, Blocket mfl

….. försäljningen av huset. Japp, vi har tagit beslutet att sälja vårt fina hus för att kunna tillbringa så mycket tid det bara är möjligt i Thailand. Oavsett är det ju så att ett hus kostar och vi väljer nu att försöka hitta något lite mindre och enklare som vi kan bo i här i Sverige den tid vi planerar att tillbringa här. För vi har som mål att återvända till Thailand efter sommaren om allt går som vi tänkt. Så inför mäklarens besök och fotografering var här ju såklart lite att fixa till 😉

Men inemellan har det hunnits med några träffar med goda vänner och såklart familjen. Var faktiskt första gången sen hemkomsten på favvostället Basilika (eller i alla fall ”syster”-restaurangen Linnea & Basilika i Löddeköpinge) och käkade thaibuffé med lillsyss och lilla busen Alice! Mmmm, så supergott!!!

Lunchtime
Lunchtime med lillsyss och Alice

Annars är det bara att konstatera att jag/vi saknar vårt älskade Thailand varje dag, varje timme, varje minut….. längtar så otroligt mycket tillbaka och inte minskar längtan precis när det är så tradigt kallt här fortfarande. Kroppen trivs inte kan jag säga! Blörk!! Och så saknar vi våra vänner i Thailand…. Lika mycket som vi saknar våra vänner här i Sverige när vi är i Thailand…. Kramar till er alla!

”Det som är meningen att ske, hittar alltid en väg”

Sawadee!!

2 thoughts on “Då är det dax….”

  1. Åh så underbart att ni har tagit ett sånt beslut. Jag önskar att vi kunde flytta ner redan nu, men det går tyvärr inte eftersom vi måste ha något att leva på med. Hus har vi så den delen är ju klar, men man ska ju kunna äta med.
    Kram

    1. Ja, det känns bra även om det givetvis e med blandade känslor man lämnar hus och grannar…. Men, skulle det inte funka eller vi inte trivs så finns ju Sverige kvar 😀 Ja, man måste ju äta även där…. Men hoppas ni en dag kommer dithän i alla fall!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.