Chatuchak, Khao San, bio & ännu ett ledsamt hejdå….. och så 1-årsjubileum!

Då har vi ett helt oförstört år framför oss! Hoppas det kan ge oss en massa lycka och att i alla fall en del av våra drömmar går i uppfyllelse!

Nyårsdagen tillbringade vi med att besöka ännu en bio…. Denna gång blev det lyxbio! Så himla gottigt att jäsa ner sig i en riktig fåtölj, med filt och kudde och bli serverad ett glas vin sådär lagom till filmen börjar…. Rikigt najs!!! Vi såg Daddys Home och den var väl ok men ingen superfilm precis…… Men rolig och pinsam lite emellanåt…..

Lunch och bio
Lunch och bio

Efter bian åkte vi till Chatuchak market för att leta efter en resväska…. vi behövde en ny då vår andra gått sönder…… Tyvärr var det inte så mycket öppet så vi tog vi oss istället än en gång till Khao San (japp, nästa gång SKA vi bo där…..) där vi käkade, tog massage och Steffi tog en manikyr o pedikyr. För det hade hon planerat hur länge som helst att göra men igår var det stängt överallt och så småningom hittade hon ett ställe idag som hade öppet och personal som kunde göra det. Skam den som ger sig!!!

Chatuchak market
Chatuchak market och lite Khao San igen

Nästsista dagen och ännu ett besök på Chatuchak som vi visste skulle ha fullt öppet idag. Några timmar senare och en resväska, lite presenter och lite annat smått i väskan åkte vi tillbaka till hotellet och fixade till oss för sista middagen med Steffi på väldigt läääääänge! Och det fick bli ”Steffis ställe”…. Hard Rock såklart!! Men oj vad det är dyrt!!! 350 baht för ett glas vin!!! Och inte var det speciellt fullt inte….   Men en massa mat var det och väldans mätta blev vi! 

Middag på Hard Rock
Middag på Hard Rock

Väl tillbaka på hotellet blev det några parti kort innan Steffi gick in till sig och vi själva fortsatte kortspelandet ett bra tag till (och gissa vem som vann flest gånger….. hihi japp, jag!! ) 

Och så fyllde min finaste lillsyss Emma år idag!! Ett riktigt supergrattis och hoppas du haft en supermysig dag med din fina familj!!! Miss & love U!!! 

emma

Och så kom då sista dagen med Steffigumman….. Packade, spelade lite kort och chillade på hotellet innan vi käkade lunch rakt över gatan för 375 baht för 3 personer…. billigt!!! Och så kom taxin….. buuuhhhhuuuu, nu blev jag allt lite ledsen i ögat….. Fasen, hon ska ju vara iväg hela året!!! Vi ses alltså inte förrän till jul (ja, om vi då inte vinner en massa pengar och kan åka och hälsa på henne såklart….men då måste man kanske börja spela på nåt först…..) Var nu rädd om dig och vi önskar dig all lycka på din fortsatta färd runt jorden och hoppas du får ett fantastiskt 2016!!! Love U gumman!! När vi vinkat av henne begav vi oss till den andra flygplatsen för vidare färd hem till Samakkea. Såå himla skönt det ska bli!!! Gillar storstäder men Samakkea e bara bäst!! 

Heeeejjjjdååååå!
Heeeejjjjdååååå!

Ja, och så har vi då 1-årsjubileum!!! Det är alltså ett helt år sen jag gjorde mitt första inlägg på bloggen! Och det trodde jag nog inte riktigt… att jag skulle hänga med så länge i bloggvärlden! Men, jag e kvar! Och äntligen funkar det att posta mina inlägg igen! 

”Det jag hör glömmer jag.

Det jag ser minns jag.

Men det jag gör förstår jag.”

                                                            Kinesiskt ordspråk

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.