Blekfeta träsktroll med selfiepinne!!!

Ja, då har dom två blekfeta träsktrollen äntligen landat på phuket!!! Och som sagt, blekfeta träsktroll känner vi oss definitivt som! (Tror vi ska döpa om oss till Shrek och Fiona även om dom är lite grönare än vi, men storleksmässigt har vi konstaterat att vi e vääääldigt lika dom…) Vi bländar alla stackars människor omkring oss mer än vad solen gör…. Jösses, det var inte igår dom här stackars kropparna fick lite sol på sig…. dom har mest bara fått en massa mat och dryck…. Jaja, det ska vi nog råda bot på får jag hoppas!

 
Se upp för träsktrollen!

Förra inlägget var ju ifrån kvällen innan vi skulle åka då vi var lite dåliga och det e vi faktiskt fortfarande, dock inte lika mycket som tur är. Men det är lite svårt med maten även om det iofs är rätt bra för då kan vi ju starta med att krympa våra magsäckar i alla fall! I övrigt gick resan väldigt bra trots många timmar på flyget till Singapore, 12 tim blev det. Men kan i alla fall hålla med om att Singapore Airlines kan klassas som världens bästa flygbolag! Jättefint plan, superbra personal, maten jättefin och mååånga måltider! Sedan ett snabbt stopp bara och så på nästa flyg till Phuket. Väl framme på hotellet fick vi i alla fall slängt in våra grejor på rummet (som är helt ok även om bilderna var liite finare än verkligheten….) och på med lite lättare kläder och så en promenix på ca 4 min ner till beachen… inte helt fel! Förresten, nä, det tog ju ca 1 timme och 4 min… vi råkade stanna till på vägen och tog 1 timmes fotmassage…… Inte dumt alls med tanke på de elefantfötterna jag ligger inne med speciellt efter en flygning på så många timmar! Men det lättade lite efter massagen…. Sen blev det som sagt lite lunch och en go Chang till det på en restaurang precis nere vid stranden, riktigt nice! Efter maten bubblade magarna så vi bestämde oss för att gå upp till poolen istället för ligga på stranden och det var lite tur det för käre maken hade glömt packa ner sina badshorts! Lite halvslummer och ett dopp i poolen senare tog vi oss i kragen och promenerade bort till köpcentret Jungceylon, verkligen ett fint köpcenter där man kan hitta det mesta! Och vad hittade väl vi där???? Haha, jo en SELFIEPINNE! Jodå, ni läste rätt, vi har köpt oss en sådan! Så får väl se om vi kommer lära oss att använda den också, det är ju inte riktigt vi om man säger så….. Lite middag blev det på vägen hem till hotellet sen, fried rice x 2, lättätet när magarna protesterar lite…. Har köpt till wifi på hotellet men det vill inte riktigt som jag vill så blev rätt så irriterad (man e ju lite extra lättretad när man e så trött…) och fick hämta upp personalen och hjälpa till så nu funkar det hjälpligt i alla fall….. Förhoppningen är att magarna ska vara rejält krya imorgon så vi slipper det trista mer nu….

Första lunchen på Patong, Fried rice och
en go Chang

Och eftersom intenet inte funkar riktigt som det ska här kommer det fler bilder förhoppningsvis imorgon! Men annars är vi fantastiskt glada över att vara här och lever på hoppet att allt ska lösa sig som vi skulle vilja! Ha det härligt där hemma! På återseende!

”Vi kan inte upptäcka nya hav om vi inte har modet att lyfta blicken från stranden”
 
Chiao!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.