Bilder, bilder, bilder!!!

Efter vår pw på morgonkvisten och lite frulle i magen packade vi våra badväskor och moppade iväg ner till lilla Ya Nui beach. Strålande solsken även denna dag så man kan inte klaga på vädret precis! 

Fina Ya Nui
Fina Ya Nui

Mannen joinade några timmar innan han moppade till skolan och vi andra stannade ytterligare några timmar. På kvällen var det så dax att inviga våra gäster i Sunshine bars värld…. och tillsammans med makens klasskompisar och fröken. Men först var vi såklart tvugna att få lite mat i magen så vi hoppade denna gång in i en taxi ner till Rawai och valde idag restaurang Coconut. Och det var inget fel på deras mat idag heller……

Middag på Coconut
Middag på Coconut

Mätta och belåtna promenerade vi bort till Sunshine bar och där var det redan fullt ös! Och jösses vilken kväll det blev! Så himla roligt vi hade det! MEN……..

Sunshinebar i Rawai

Sunshinebar

Sunshinebar
Sunshinebar
Sunshinebar 1
Sunshinebar

……det innebar också en icke alltför aktiv lördag………. Rätt trötta och sletna så det blev en dag vid poolen innan vi tog en tuk tuk in till Masita för att äta korean BBQ.

Slappedag på Sammakkea
Slappedag på Sammakkea

Tillsammans med grannarna blev det en trevlig middag innan vi åkte vidare till Naka market för lite shopping. Dock tyckte väl männen det var sådär kul så dom höll sig till fotmassage och stolarna i baren! Det blev några påsar fulla innan det var dags att bege sig hemåt igen.

Middag på Masita och sen Naka market
Middag på Masita och sen Naka market

Söndag blev ännu en dag Thailand visade sig från sin bästa sida med härligt solsken och bara några enstaka små moln. Så då fick det ju bli beachen och valet föll på Nai Harn. Och nu så har militären varit och styrt upp även där så den där 10 % regeln för uthyrning av parasoller är införd. På två bitar på stranden kan man hyra parasoller och där får man även ta med sig egna stolar (verkar det som i alla falll) och sen på resten av stranden får man ha både egna stolar och parasoller. Men än så länge syns det inte till några solstolar för uthyrning i alla fall….. Synd, för det hade nog varit bra om det funnits några solstolar att hyra med tanke på alla äldre (bland annat) som har svårt att ligga i sanden och kanske lite svårt att kånka med sig egna stolar varje dag. Men, men, vi får väl se var det slutar! Ljuvlig e stranden i alla fall och kristallklart vatten precis som alltid! 

Nai Harn beach
Nai Harn beach

Slösa inte din tid med förklaringar;

människor hör bara det de vill höra.

                                                           Paulo Coelho

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.