Balkan Grill och röjning i trädgården

Då har vi hittat en verklig topprestaurang om man e sugen på annat än thaimat!!! En relativt ny som heter Balkan Grill och där hamnade vi efter tips från grannarna i 3:an. Och jisses, vilken mat!!! Och mycket…. I torsdags hamnade vi där med Zubis och beställde in en mixed grilltallrik och herregud va gott! 

Balkan Grill
Balkan Grill i Sai Yuan
Balkan Grill i Sai Yuan
Balkan Grill i Sai Yuan

Recension: En relativt ny restaurang längs med Sai Yuan road som ägs av en väldigt trevlig serbisk (tror jag det är) kvinna. Man möts av leende personal och deras möblemang är konstrottingmöbler och glasbord, några runda träbord med bänkar och även en del färgglada plaststolar i en annan paviljong. Riktigt sköna fåtöljer och rent och fräscht överallt. Dom spelar behaglig musik och ägaren kom och frågade om volymen var ok…. det händer typ aldrig att dom gör annars. Än så länge serverar dom endast balkan mat men så småningom ska menyn utökas med thaimat. Vi hade lite svårt att välja mat men det slutade till sist med att vi beställde in två mixed grill för 4 personer. Grilltallrikarna bestod av kyckliingfilé, fläskkotlett, cevapcici och någon sorts pannbiff, ris, pommes, lök och tomat. Vi valde till bröd och tartarsås. Och himmel vilken mat! Absolut toppklass! Allting smakade verkligen kanon och brödet och tartarsåsen var nog det godaste jag ätit på lääääänge! Vi beställde in två glas vin, tre öl och två sodavatten och notan slutade på 1740 baht för 4 personer. Absolut värt varenda baht! Ett ställe ni bara måste besöka om ni är i krokarna! Rekommenderas starkt och får utan tvekan högsta betyg, 5 stjärnor! EDIT: RESTAURANGEN STÄNGD!

Vi har ju en rätt lummig, eller man kanske får säga vildvuxen på sina ställen, trädgård och i fredags tog grannarna och sågade ner några av sina palmer som blivit på tok för stora. Och joooo, vi har väl tittat länge på en del av våra också och dom e lite för många på liten plats. Dom har ju inte en chans att hålla sig fina då dom inte får tillräckligt med näring när dom e så många. Sååååå, fram med sågen! Mannen och Zubi hjälptes åt att plocka bort några och även ett träd som aldrig blommade utan endast hade an massa trista blad och var allmänt skabbigt. 

Lite röjning i trädgården

Och sååååå fint det blev! Känns med en gång som en mycket större trädgård och alla blommorna i rabatten har en chans att få lite sol! Och så får dom palmer som är kvar en chans att hålla sig fina och inte bli så dassiga som många av dom hade blivit! Mycket nöjda får man nog säga att vi blev. Lite inköp av nya blommor också så kommer det bli kanon! På fredagskvällen gick vi upp till Le Celtic med Zubis och där träffade vi även på grannarna i 3:an och deras besökare. Slog oss ner tillsammans med dom och efter en, som vanligt, god måltid landade vi i 3:an innan vi droppade hemåt mitt i natten. Ännu en trevlig kväll!

Lite mer röjning och trädgårdsarbete varvat med lite datoriserande under lördagen innan vi än en gång besökte Balkan Grill på kvällen tillsammans med Zubis. Och attan vad gott det var idag också! Sista kvällen med Zubis innan dom reser hem igen. Det kommer bli tomt och vem ska nu mannen ta sin morgontequila med……

Balkan grill igen
Balkan grill igen

”Varje dag är en ny chans att förändra ditt liv”

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.