Ärligt talat…..

Så undrar jag var i hela friden denna veckan tagit vägen????? Inte nog med att det känns som att vi bara äter och äter så försvinner dagarna alldeles för fort! Vad som vi däremot gjort för första gången (tror jag nog faktiskt det var….) sen vi kom i september var att vi äntligen hade plats kvar i magen och orkade beställa in en efterrätt! När vi var på Thai Lagoon i tisdags lyckades vi faktiskt spara en liten del i magsäcken till lite Mango sticky rice, såååå himla gott! Dock så räckte det att vi delade på en…..

...o vi bara äter och äter....
…o vi bara äter och äter….

Onsdagen bjöd på ett nytt frukostställe i Rawai som heter Flints-one (Rawai Bakery) och ytterligare ett ställe jag läst om på Tripadvisor men som vi aldrig lyckats ta oss till förrän nu. Mysigt litet ställe med god mat till hyfsade priser. Dom har även ett bageri där du kan köpa kanelbullar, wienerbröd, frullebullar mm. Mätta och nöjda moppade vi vidare bort till Kim´s massage och tog en liten avkopplande stund i massagestolen. Jag har fått dille på huvudmassage så det fick det bli en halvtimme och en halvtimme fotmassage – riktigt gott! 

Besök på Wassana i Rawai
Besök på Wassana i Rawai

På onsdagkvällen hade vi bokat en tuk tuk som kom och hämtade oss, grannarna i 3:an och deras gäster för vidare färd till Wassana i Rawai. Dags att grilla maten själv! Och så mumsigt det är! Det e verkligen toppen att kunna välja själv vad som passar var och en och ändå kunna sitta tillsammans och grilla/koka sin mat. Rekommenderar er verkligen att ta en tur dit om ni är på Phuket. Tuk tuken hämtade oss sen och vi avslutade inne hos grannarna och trillade inte in i vårt eget lilla hus förrän mitt i natten (än en gång!). Tack snälla ni för en mycket trevlig kväll!!!

Golunch hemma i sällskap av lilla grodan

I torsdags shoppade vi loss på Home Pro och Villa Market och käkade en go lyxig lunch hemma (med lite sällskap av lilla grodan!) innan jag åkte med mannen in till Patong. Jag fortsatte såklart med shoppingen medan mannen var i skolan (rätt fördelning eller????). Vi stannade till på en restaurang i Kata på hemvägen där vi käkade middag. Det blev endast lite sallad (gurka, lök och ett salladsblad….) och några kycklingvingar för min del. Redan på hemvägen sen började det bubbla i magen och när vi kom hem däckade jag fullständigt. Och jösses, min stackars mage! Den hade definitivt fått nåt i sig som den inte tyckte så värst mycket om! Natten och hela fredagen tillbringade jag ömsom i sängen ömsom på toaletten, inget kul kan jag berätta! Usch, pi katten! Men lördag morgon hade det stabiliserat sig tack och lov och då vankades det en härlig båtutflykt! Den berättar jag mer om i morgon!

Carpe Diem!

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.