”Another day in paradise”

Lagom start på dagen med 400 m i poolen! Kunnat öka ytterligare, inte dumt alls (även om det känns som tusan överallt….) Fortsatte med plantering, flytt o rensning av lite ogräs osv i trädgården. Har beställt sten också och beskedet var att det skulle komma imorgon men av någon anledning känns det som att det nog inte gör det…… Jaja, det kommer säkert nån dag….Dumt att stressa ju…..
Lillfisen lekte och badade medan vi var lite aktiva…. 

På em åkte jag; Nattis och Elvira in till Kata för några timmars flanerande innan vi skulle möta upp mannen efter att hans skola var slut. Lite shopping blev det (med betoning på lite igen….) Satte oss sen nere på en restaurang vid stranden och fikade och tittade på solnedgången…. 
Busfia!!!
Ljuvliga unge!!
Mor & dotter selfie!


Och jag måste erkänna att jag verkligen ÄLSKAR solnedgångar!!! Kan sitta hur ofta som helst och bara titta & njuta….. Såklart e det ju ett stort plus att inte behöva frysa eller ha en himlans massa kläder på sig……(By the way, idag har det varit 35 bara….) Underbart!!!

Vi fortsatte traska och hamnade i Karon….. (mao gick vi rätt långt faktiskt denna dag!) Mötte upp mannen där och dök in på en restaurang där det satt en massa folk (brukar ju vara ett bra betyg….), där dom hade fri salladsbuffé och frukt. Och Happy Hour – köp en stor öl och få en liten på köpet – och det passade oss bra. Efter maten fortsatte vi upp till templet där det var lite marknad (vi hade tur som prickade in den för den är visst bara på tisd o lörd…) och med mannen med blev det lite mer shopping av nån anledning….. Fattar inte varför egentligen… Nån timme senare körde mannen hem och vår taxi kom o hämtade oss och en lugn färd hemåt. 

Recension: En rätt stor men enkel restaurang som ligger utmed ena huvudgatan i Karon en liten bit ifrån templet. Massor av folk när vi kom dit men vi lyckades få ett bord. Dock kändes det rätt rörigt och var rätt mycket liv eftersom det låg utmed gatan. Men vi fick ett trevligt bemötande och beställningen togs hyfsat snabbt. Inte så jättelång väntetid på drickan heller. Dom hade fri salladsbuffé och frukt och det var helt ok. Fick in min mat först, Tempura seafood, som jag sen upptäckte (efter att jag ätit hälften av salladen) att det inte var seafood utan bara räkor…. jaja, då kändes det som det var för sent att klaga. Fick tyvärr inte mitt ris förrän de andra fick sin mat och då hade jag nästan ätit upp allt. Beställde en portion nudlar till lillfisen, Chicken w garlic & pepper, Squid w garlic & pepper, och 1 stor Chang (o fick en liten på köpet) och 1 sprite, och notan slutade på 550 baht, ca 150 kr. Billigt men tyvärr var smaken bara sådär. Så summan blir nog att vi inte besöker den restaurangen fler gånger. 

När vi kom hem igen blev det lite skype med lillsyss där hemma och lite uppdatering om deras köksrenovering (sånt e ju alltid himla kul att följa!) och efter 1,5 timmes skype hade klockan hunnit bli långt över ett så det var verkligen dax för att rafsa ihop skelettet och masa sig in i bingen! Another day in paradise!

”It´s better to travel well, than to arrive”
                                                              Buddha

Chiao!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.