Amen va f-n!

Jodå, tack så jä-la mycket för det då!!! Trött jag blir!! Det blir till att boka en resa ut ur landet i alla fall! Grrrrr…… Det visumet jag fick på thaiambassaden i Köpenhamn kunde jag alltså inte få egentligen….. Himla bra att dom har koll på grejorna där! Så, nu blir det till att bege sig iväg till ambassad utanför Thailand och söka ett nytt visum….. Så jä-la tradigt! Det är ju inte den roligaste tiden precis att boka sena flygbiljetter….. Hade man bara vetat från början att man ska åka ut e de absolut helt ok, men när det blir så här är det lite tradigt…. Och så hade dom lite åsikter på mannens kopior från skolan (det var dax för hans extension) där något blivit kopierat på lodrätt istället för vågrätt…. ”Det blir lite jobbigt när man ska bläddra och läsa papperna när det inte allt e på rätt håll….” Så det blir ett besök till för honom där….. Fast ja, det behöver han ju ändå – han måste köpa sig en reentry så han kan åka med mig ut ur landet och få lov att komma tillbaka in på sitt nuvarande visa…. Jaja, inte mycket att göra åt det mer än att le och se glad ut…..

Nog om det! Skitkul e det i alla fall att ha gäster här! Många goa skratt då vi alla då och då kan vara lite förvirrade… Som att man tar den stora sprayflaskan mot kackerlackor o mygg och sen använder den som myggspray på kroppen! Haha, tror jag döööör! Och olja till oljelampor som massageolja…… Och snygga bilder som läggs ut på fejjan innan man egentligen kollar hur dom ser ut…. Haha, tur dessa goa skratt gör att man kan glömma tråkigheter för en stund i alla fall! 

Diverse
Blandad kompott

Några molniga dagar har gjort att det blivit lite läsande och slappande hemma men även lite äventyr för våra gäster som lyckades gå vilse hem från byn efter lite massage och ansiktsbehandlingar……. Middagar har vi intagit på lte diverse favvorestauranger och även en kaffefika med bananpannkaka på Spoonful of Sugar. Och mannen och jag intog en riktigt go brunch på ”vårt” bageri (som numera utökat till cafe och restaurang) efter vår roliga besök på ambassaden. Och deras bullar e bara så supergoda!

Gottegrisar e vi allihopa.....
Gottegrisar e vi allihopa…..

Igår var det Loy Krathong (som jag skrivit om tidigare här)och jag moppade ner till byn för inköp av lite ”pims” så vi kunde göra våra egna Krathonger! Riktigt kul var det!! Så på kvällen begav vi oss ner till lagunen i Nai Harn för att släppa ut dom och även släppa upp några lyckoballonger. De e så fint! Men jösses vilken massa folk!

Krathongtillverkning
Krathongtillverkning
Loy Krathong
Loy Krathong
Khom Loy
Khom Loy
Loy Krathong festival i Nai Harn
Loy Krathong festival i Nai Harn

På hemvägen stannade till på Thai Lagoon och käkade lite (och givetvis fick ju deras vitlöksbröd med ost också slinka ner), innan vi tog oss hemåt genom massa trafik i byn. Ytterligare en massa skratt när vi kom hem så att grannarna kom och undrade vad i hela friden vi sysslade med… Haha, och så fick dom ju givetvis stanna på en liten dricka och lite skitsnack en stund – alltid trevligt!

”Det största brott en förälder kan begå mot sina barn

är att ha glömt sin egen barndom”

Sawadee!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.