Allvaret är här!!!

Idag börjar allvaret!!! Studentlivet!!! Ojoj, hur ska det gå???? Spännande ska det bli i alla fall och se om mannen överlever första ”skoldan”! Men innan det är dax för skola har vi faktiskt lite tid för strandhäng…. Klarblå himmel och 34 gr varmt…. Nice!! Sagt och gjort, vi packade ihop oss och våra grejor och traskade den lååååånga vägen (typ ca 500 m) ner till beachen…. Lyxa till det med parasoll och dynor idag också då det var upptaget på skuggplatserna.. Och skugga behövs, i stort sett hela tiden. Man klarar max 10-15 i solen sen e man fried…..  Mysigt är det i alla fall 🙂 Idag blåste det in mot land och då hade dom som flög sån här fallskärm efter båt lite problem att åka själv så då hoppade en thaiare på och satt på fallskärmens snöre och styrde! UTAN att sitta fastspända! Dom e helt galna….. men dom styrde så fint så alla fick landa snyggt och prydligt på stranden utan att fastna i palmerna!

Myspys på hög nivå

Galna thailändare!

Finaste mannen!

Efter 3 timmar och ett antal dopp senare drog vi oss tillbaka till hotellet igen. Skolan börjar kl 15 så det är rätt lagom att ha nästan hela dan ”ledig” innan. Efter lite lunch på rummat, bestående av en påse nudlar (som vi delade på) och några sk vitlöksbrödbitar (med en massa socker på…) var det så äntligen dax!

Lunch på vår balkong

Tid att vinka av mannen som traskade den låååånga vägen till skolan, 75 m ca. Good luck honey! Och jag grävde ner mig i datoriserande med ett halvtaskigt internet…. men så är det ju….Tycker det är rätt kul att fixa och mecka med foto och skulle vilja ha nåt mer bra program för det (som inte kostar alltför mycket….), nån som har nåt tips??? 4 timmar senare återkom mannen glad i hågen MEN – GUD, VA SVÅRT, va hans första kommentar!! Och det är en liten klass, han och en till svensk tjej bara…… som kan prata thai då hon redan läst lite innan… Haha, oj, hur ska det gå!!! Det fixar du galant käraste!!! Lite läxläsning och sen dax att fixa lite nya passfoto till visumet, 6 passfoto 150 Baht (ca 40 kr), de e lagom det!! En kort runda ikväll då vi hunnit bli rätt hungriga så vi slog oss ner på en restaurang i närheten. Rätt sega ikväll så på vägen tillbaka slank vi inom och fick lite fot/benmassage, ljuvligt för lite svullna fötter! 

Haha, en liten miss idag…. Vi var så hungriga så maten slank ner väääääldigt fort!!! 

Recension: En restaurang av det enklare slaget, ligger på 94/10 Sai Namyen Rd, med ok personal. Inte speciellt glada för sina jobb tror jag men dom gjorde det dom behövde….. Serverar olika typer av frukostar, europeisk mat och thaimat. Ligger också vid en rätt trafikerad gata men helt ok ändå. Maten var helt ok. Vi åt chicken red curry, chicken w ginger, drack en Singha och en San Miguel (lowcalories…), slutade på 460 baht, ca 125 kr. Godkänt men inget direkt speciellt med stället. 

”För mycket av det goda kan vara UNDERBART!”

Chiao!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.