Alltså, ni måste kolla här!!!

Har trillat över en superduperbra hemsida som passar oss ypperligt just nu!! Har googlat och letat info på massa olika sidor men här hittade jag allt på ett och samma ställe, skitbra!! Ska ju som bekant resa ut ur landet eftersom jag fick felaktigt visum i Köpenhamn (och tja, nu när ilskan lagt sig e de ju inte så vääääldans jobbigt ändå… för jag menar, vi tycker ju inte alls om att resa….. ) och eftersom jag har fått dille på att besöka takbarer så måste man ju givetvis informera sig! Höjdrädd som jag e (och de e inte lite egentligen…) vill jag ändå upp och jag bara älskar när man kommer upp och får en underbar utsikt! Städer eller uppe på berg är lika fantastiskt både ock! Men nu ska vi alltså till Kuala Lumpur och stackars mannen får nog allt hänga med på en och annan bar/restaurang lite på höjden! På denna sidan hittade jag massa info om olika takbarer runt om i världen så missa inte checka in den! Oavsett om man vill besöka barerna eller inte så e det en riktigt bra och rolig sida att läsa! Missa inte deras blogg heller såklart!

loggoRG_bw
          Klicka på bilden för att komma till sidan!

Här är några härliga takbarer i KL! Så vi får se vilka vi besöker när vi kommer dit.

Coola takbarer i Kuala Lumpur
Coola takbarer i Kuala Lumpur   Bilder från Rooftopguiden

Annars har det varit vääääldigt lugnt sen våra gäster reste hem i tisdags…. Saknar er allt! Som tur är dröjer det bara till nästa söndag innan nästa gäng kommer! Då kommer två av barnen och en flock vänner och ska fira jul tillsammans med oss här och det ska bli väldigt skoj! Längtar verkligen! Saknar ju såklart familj och vänner också därhemma… Men man kan ju inte få allt här i livet… Så när jag ändå är inne på familj måste jag bara dela med mig av lite bilder jag fått på min systerdotter – underbara, goa Alice!! Och lilla gossen Elvis!!

Alice
Alice

Och så saknar vi såklart den här lilla härliga, goa prinsessan Elvira också!!! 

Prinsessan Elvira
Prinsessan Elvira

Nähä, det var allt för denna gången! Önskar er alla en trevlig helg från ett varmt och soligt Samakkea! 

Trevlig helg!
Trevlig helg!

”Man lever så mycket man hinner”

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.