ÅÅhhhhh, näeee, fy va oaptitligt!!!!

Efter ytterligare några timmars sömn från det vi vinkade av våra gäster röjde vi undan lite och meckade och hade oss (eller ja….. mannen för det mesta medan jag satt vid datorn och grejade….) för att sen strax efter lunch hoppa på moppen och körde ner till beachen. Och där var rääätttt varmt idag, blåste nästan inget alls! Helt stilla, till och med vattnet var lugnt vilket inte har hänt jätteofta när vi varit där nere. Inte speciellt mycket folk heller trots det var (och INGA skrikiga kineser i närheten heller!) Tänkte att vi idag skulle handla lite lunch från dom här vagnarna som står uppställda vid stranden och säljer diverse mat. 


Mannen knallade iväg och en stund senare kom han tillbaka med kycklingspett, papayasallad, ananas och vars en chang, mums!!! Högg in direkt och hmmm, lite brosk i första biten av kycklingen…. sådär gott….. men jaja, det kan ju såklart hända. Men likadant med andra… tittar lite noga på bitarna….ÖÖÖÖRRRKKKK, ser ut som rumporna på små, små kycklingar! Åhhh, ser små, gula, ulliga, söta kycklingar framför mig… Usch, näääeeee, isch, fy, det var inte aptitligt! Det får allt va så med det! (den maten sparar vi till andra….) O papayasalladen…. tja, ätbar men inte mer heller…. men ananasen var god!! Så det blev i stort sett lite ananas och en chang till lunch! Så det kan gå!!!


Lite massagedax men då dom inte är så värst billiga och inte prutvänliga direkt på beachen hoppade vi på moppen några timmar senare ner till Rawai. Hittade ett ställe med massagefåtöljerna ute så man hade utsikt över Rawai beach, (plus att dom hade en liten ”bar” också!) mysigt! Duktiga och trevliga tjejer också och 250 baht/fotmassage, godkänt!

Efter massagen tog vi vägen via ”svenskJörgen” och tog en liten dricka o snackade lite skit innan vi körde hemåt Sai Yuan där vi trillade in på en restaurang som heter J-Fai (Efter ett tips ifrån en av mina läsare här på bloggen!). Ett trevligt, enkelt thaihak med vänlig personal och billigt!  Tack snälla för tipset!!!!
Mannen leker med selfiepinnen…..
Recension: Ett enkelt, trevligt thaihak längs med huvudvägen i Sai Yuan, snett emot Tesco express. Var i stort sett tomt när vi kom dit så blev lite tveksamma (som man ju lätt kan bli med tomma restauranger…) men bestämde oss för att följa tipset om god mat! Möttes av väldigt trevlig personal och slog oss ner. Trots lite lunch kändes det som att det räckte med lite ”enklare” mat och vi beställde in fried rice m kyckling och pad thai m kyckling och så vars en chang. Tog inte lång tid innan drickan kom och efter ytterligare några minuter kom maten. Lagom stora portioner och mycket gott!!!!  Och billigt!! 220 baht, knappt 60 kr! Vi var verkligen nöjda och hit kommer vi definitivt gå fler gånger!!! Rekommenderas starkt!!! 
 
Mätta och belåtna moppade vi hemåt, tog ett kvällsdopp och sen slöade vi på terrassen och lyssnade på musik (behövdes lite för här var vääääldigt tyst idag….) innan det var ”time to go to bed!”
En liten bit i taget, och du kommer långt!
 
Chiao!!

2 thoughts on “ÅÅhhhhh, näeee, fy va oaptitligt!!!!”

  1. Vad kul att ni gillade J-Fai! (Eller Stenbordet som vi kallar det…..) De har verkligen god mat, och billigt är det, och familjen som äger stället är jättetrevlig! Vi gick ofta dit vid 20-tiden – då brukar det vara rätt fullt med folk, både thailändare och turister…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.